Πλημμύρισε η Ρόδος από την καταιγίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμα μια φορά ανοχύρωτη και ανυπεράσπιστη βρέθηκε η Ρόδος μπροστά στην κακοκαιρία που πλήττει από νωρίς το βράδυ της Πέμπτης το νησί , παρότι οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή.

Δυο ώρες ισχυρής βροχής και χαλαζοπτώσεων ήταν αρκετές ώστε όλοι οι δρόμοι του νησιού να μετατραπούν σε ένα απέραντο ποτάμι και ειδικά η Εθνική Ρόδου Λίνδου, που ήταν πολύ επικίνδυνη για κάθε οδηγό.

Εκεί βρέθηκε από

νωρίς η Τροχαία Ρόδου και έκλεινε τον δρόμο όποτε αυτό κρινόταν αναγκαίο αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα. Ειδικότερα το μεγάλο πρόβλημα σημειώνεται από Κοσκινού μέχρι Αφάντου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός δυο οδηγών από ΙΧ στην Ρόδου Λίνδου και στην οδό Γρίβα, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσουν. Πολλά οχήματα ακινητοποιήθηκαν για αρκετή ώρα στη Ρόδου Λίνδου λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού, όπως και ένα πυροσβεστικό όχημα που συμμετείχε στις επιχειρήσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Μικρές κατολισθήσεις αναφέρθηκαν στην Αρχίπολη και στο δρόμο Τσαίρι Αεροδρομίου ενώ οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι ή γεμάτοι με φερτά αντικείμενα, μπάζα και χώματα. Συχνές διακοπές ρεύματος και συνεχείς αυξομοιώσεις της τάσης υπήρχαν κατά τη διάρκεια των ισχυρών βροχοπτώσεων σε διάφορες περιοχές της Ρόδου.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας όλες οι υπηρεσίες του νησιού, η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία, τα συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας, οι εθελοντικές οργανώσεις και γερανοφόρα οχήματα θα είναι σε πλήρη επιφυλακή και θα επεμβαίνουν όπου χρειάζεται.

Rodosreport.gr

Διαβάστε επίσης:

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στο Αγρίνιο (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα