Παράταση για την ξέφρενη κωμωδία «Elizadeth»

Η παράσταση Elizadeth από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, θα συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της, για 20 ακόμη παραστάσεις στον Πολυχώρο Vault, στο Βοτανικό, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 ως την Κυριακή 23 Φευρουαρίου 2014.

Η Elizadeth, είναι μια ξέφρενη κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου. Το έργο είναι διασκευή του “Βασιλικοί μετά τρούλου” του Χάρη Ρώμα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά. Πρόκειται για μια θεότρελη κωμωδία και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και συντελεστών μιας παράστασης και στη ματαιοδοξία

που επικρατεί στον κόσμο του θεάτρου.

Από Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00

ELIZADETH

Αθήνα 2015. Πέντε χρόνια μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και η ανεργία στον κλάδο των ηθοποιών έχει φτάσει στο 92%. Τα σήριαλ έχουν σταματήσει, το Εθνικό θέατρο το πήραν τα ΙΚΕΑ, η Λυρική και το Κρατικό γίναν Σουπερ Μάρκετ, οι πρωταγωνιστές του θεάτρου και της τηλεόρασης έγιναν σουβλατζήδες, καθαριστές, πλανώδιοι μουσικοί, λαχειοπώλες, κλπ για να επιβιώσουν.

Κι ενώ το ένα θέατρο κλείνει μετά το άλλο κι ελάχιστοι θίασοι πια έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, ένας άντρας καλείται να συγκεντώσει μια ομάδα ηθοποιών σε ένα μικρό θέατρο για να τους ανακοινώσει ότι θα ανεβάσουν τη Μαρία Στιούαρτ του Σίλερ. Μόνο που πρέπει να τους αποκαλύψει ότι το έργο θα ανέβει υπό τη μορφή μιούζικαλ και μάλιστα διασκευασμένο από μια ατάλαντη συγγεντρωτική συγγραφέα, που όλοι τους σιχαίνονται και που βρήκε έναν φιλοβασιλικό σύλλογο για να χρηματοδοτήσει την παράσταση της. Θα καταφέρει να τους πείσει να συμμετάσχουν στο “τερατούργημα” της και με πιο τίμημα; Είναι η οικονομική κρίση και η ανέχεια αρκετή για να ξεπουληθούν καριέρες, ήθη και αρχές;

Διασκευή κειμένου / σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς

ΔΙΑΝΟΜΗ

Σαράντος Γεωγλερής (Πέτρος Παπαδόπουλος)

Δήμητρα Κολλά (Λυδία Λενιόρδου)

Αναστάσης Κολοβός (Άρης Λυμπερόπουλος)

Παντελίτσα Λοίζου (Τζένη Θεοκλέους)

Πάνος Μπρατάκος (Κώστας Μάλφας)

Αλκμήνη Σταθάτου (Ντέπυ Σολωμού)

Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη (Ελένη Κουρή)

Τάσος Τζιβίσκος (Έλτον Λεμπέσης)

Φωτεινή Τσακίρη (Τερέζα Λεμπέση)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σάββατο και Κυριακή στις 21:00

Διάρκεια παράστασης: 100'

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15€ (Κανονικό)- 10€ (Μειωμένο) Φοιτητές/ Μαθητές / Σπουδαστές/ Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ)/ ΑμΕΑ/Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ)

Πολυχώρος VAULT, Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)

Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870

Keywords
Τυχαία Θέματα