Ορκίστηκε Δήμαρχος Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης (ΦΩΤΟ)

Παρουσία βουλευτών, φορέων της πόλης και του αθλητικού χώρου αλλά και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημοτικό θέατρο Πειραιά, η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

«Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο για την πόλη μας- η νέα

δημοτική αρχή θέλει να στρέψει τον Πειραιά σε αναπτυξιακούς ορίζοντες», τόνισε στο χαιρετισμό του ο νέος δήμαρχος Πειραιά.

«Εχουμε συναίσθηση για το τι αναλαμβάνουμε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο για την πατρίδας μας», τόνισε ο κ.Μώραλης και χαρακτήρισε τον Πειραιά μια θαλάσσια πύλη με μεγάλες δυνατότητες.

Πρόσθεσε επίσης ότι η νέα δημοτική αρχή θα δουλέψει με σχέδιο και όραμα για να διεκδικήσει αυτό που θέλουν οι πολίτες και σε αυτό το σημείο υπογράμμισε ότι ανεξάρτητα από τις διαφωνίες που υπήρχαν προεκλογικά, θα πρέπει να υπάρξει γόνιμη και δημοκρατική συνεργασία με όλους.

Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε αυτή τη πενταετία τόνισε ο νέος δήμαρχος δηλώνοντας ότι θα πρέπει να βελτιώσουμε την πόλη κάνοντας την πιο ελκυστική και να ανακόψουμε τη φυγή Πειραιωτών.

Αναφέρθηκε επίσης σε νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και είπε ότι η θα πρέπει η νέα δημοτική αρχή να διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία αυτά που δικαιούται.

Ο κ.Μώραλης ζήτησε επίσης από τους πολίτες συμπαράσταση αλλά και υπομονή για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε-ο Πειραιάς μπορεί και πρέπει να αλλάξει -Δεν είναι τα προβλήματα αλλά η αδυναμία να τα αντιμετωπίσουμε, πρόσθεσε ο νέος δήμαρχος Πειραιά καταχειροκροτούμενος από πλήθος κόσμου.

Δηλώσεις Β. Μαρινάκη

Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής» και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος του δημοτικού θεάτρου δήλωσε:«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική. Ο Πειραιά αλλάζει σελίδα. Θα κάνουμε ότι το καλύτερο δυνατό.Εγώ εδώ γεννήθηκα εδώ μεγάλωσα εδώ εργάζομαι.Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα όλοι μαζί να δουλέψουμε για το καλό του Πειραιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα