Οργισμένη η Μερεντίτη κατά Βενιζέλου και ΣΥΡΙΖΑ

Ξέσπασε η πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη, μιλώντας στην εκδήλωση του κόμματος στα Τρίκαλα. Η πρώην βουλευτίνα - και κουμπάρα του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη - δήλωσε περήφανη για το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το trikalavoice, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τους χειρισμούς του τα τελευταία χρόνια.

Δεν στάθηκε εκεί, όμως, καθώς στη συνέχεια στράφηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του τοπικού ΠΑΣΟΚ, καθώς πολλά στελέχη του θέλουν να ενταχθούν σε ψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου για να εκλεγούν.

"Είμαι περήφανη για το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να κάναμε χίλια λάθη, αλλά κάναμε και ένα εκατομμύριο καλά. Γιατί δεν τα λέμε; Ταυτιστήκαμε με τη Ν.Δ. για τα αξιώματα, την ώρα που ξέρουμε ότι η χώρα χρεοκόπησε το 2009 επί Καραμανλή και κληθήκαμε εμείς να διαχειριστούμε τα δύσκολα με τα Μνημόνια. Κι ο πρόεδρός μας αφήνει ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Καραμανλή. Ακόμη περιμένω να ακούσω μια δήλωση. Τρέχει πίσω από τον Σαμαρά και την παρέα του που 3 χρόνια τώρα δεν έκαναν καμία μεταρρύθμιση. Και συναγωνίζονται Σαμαράς-Βενιζέλος τον ΣΥΡΙΖΑ στο λαϊκισμό. Έλεος πια!", είπε χαρακτηριστικά η Σούλα Μερεντίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναπληρωτές Υπουργούς από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά το Ποτάμι

Keywords
Τυχαία Θέματα