Όλγα Κεφαλογιάννη: "Δεν είναι νάρκισσος, ο Σταύρος είναι"

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει το προφανές πρόβλημα κάθε όμορφης γυναίκας που επιχειρεί να αφήσει το στίγμα της στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται: Να αποδείξει και να πείσει ότι πίσω από την εικόνα, υπάρχει και περιεχόμενο.

Η Υπουργός Τουρισμού δεν τα έχει πάει άσχημα μέχρι σήμερα. Η πρωτιά στη δύσκολη και εμβληματική Α’ Αθηνών, στις εκλογές του 2012, έπεισε τους πάντες ότι η νεαρή πολιτικός από το Ρέθυμνο

“μπορεί”. Και η θητεία της στο υπουργείο Τουρισμού στην κυβέρνηση Σαμαρά, έχει συγκεντρώσει εγκωμιαστικά σχόλια, ως πιθανόν το μόνο μέλος του υπουργικού συμβουλίου με διακριτή, θετική παραγωγή έργου.

Ο τομέας της επικοινωνίας είναι… άλλη υπόθεση. Παρά τα προφανή, συγκριτικά πλεονεκτήματά της, η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει αποφύγει μια στοχευμένη και μεθοδική στρατηγική επικοινωνιακής προώθησης της παρουσίας της, περιοριζομένη στην καταγραφή των δράσεών της στο υπουργείο.

Έχει ωστόσο και τις… στιγμές της. Όπως σήμερα, με τη συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και τον Δημήτρη Δανίκα. Μια συνέντευξη διαφορετική, πιο άμεση και οικεία, που δείχνει ότι η Υπουργός Τουρισμού είναι πρωτίστως “η Όλγα”, και δευτερευόντως “η Κεφαλογιάννη”.

Η ατάκα της άλλωστε, “δεν το παίζω γκόμενα, δεν είμαι νάρκισσος”, είναι από μόνη της εκκωφαντικά ηχηρή. Ειδικά όταν συνοδεύεται από την αντιδιαστολή… “Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα