Οι πιο όμορφες Ελληνίδες όταν ήταν μικρές... (ΦΩΤΟ)

Τι και αν σήμερα αναστατώνουν τον αντρικό πληθυσμό με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, κάποτε ήταν όλες τους παιδιά.

Δεν είναι λίγες οι αιθέριες παρουσίες της showbiz που θέλησαν να γυρίσουν το χρόνο πίσω και άνοιξαν τα κουτάκια των αναμνήσεών τους δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία και το AthensMagazine.gr. Μπορεί κάποιες να μην άλλαξαν καθόλου στο πέρασμα του χρόνου και άλλες σήμερα να μην αναγνωρίζονται, όμως όλες τους ήταν και συνεχίζουν

να είναι αξιολάτρευτες!


Ελένη Μενεγάκη
Μπορεί πλέον να είναι χωρίς αμφιβολία η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, όμως αρκεί να κοιτάξει κανείς τα παιδικά άλμπουμ της για να καταλάβει πως στις 29 Οκτωβρίου του 1969 ήρθε στον κόσμο μια σωστή πριγκίπισσα. Η μικρή Ελένη με τα καστανά μαλλάκια και τα καταγάλανα μάτια της που έπαιζε στις γειτονιές της Νίκαιας και ήταν η αδυναμία των δασκάλων της, ήταν ξεκάθαρο πως θα διαγράψει μια λαμπρή πορεία. Το γλυκό της πρόσωπο σε συνδυασμό με το θανατηφόρο κορμί της δεν άφησαν ασυγκίνητους τους ανθρώπους στο χώρο της showbiz, γι' αυτό εδώ και 20 χρόνια την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη μικρή οθόνη.

Τατιάνα Στεφανίδου
Ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που θα μπορούσαν με μεγάλη ευκολία να πρωταγωνιστούν σε διαφημίσεις για φρουτόκρεμες ή να αποτελούν τα κεντρικά πρόσωπα σε καμπάνιες παιδικών ρούχων. Η Τατιάνα, όταν ήταν μικρή, ήταν ένα γλυκύτατο κατάξανθο κοριτσάκι, που όσοι το συναντούσαν από κοντά το παρομοίαζαν με σωστό άγγελο. Κληρονομώντας την ομορφιά της μαμάς της Άννας που ήταν αεροσυνοδός, αλλά και την αποφασιστικότητα του καλαθοσφαιριστή πατέρα της, Μίμη Στεφανίδη, η "Τάτι" χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ζέτα Μακρυπούλια
Δικαίως αποτελεί μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες αφού ο φακός αγαπά να ζουμάρει στο φωτογενές πρόσωπό της, ενώ με κάθε της εμφάνιση γίνεται talk of the town. Η Ζωή-Αγορίτσα, όπως έχει βαφτιστεί, ήταν από μικρή ένα πανέμορφο κοριτσάκι με τα καταγάλανα μάτια της να κλέβουν την παράσταση. Όποιος συναντούσε για πρώτη φορά αυτό το καστανό κορίτσι, το οποίο δεν έκρυβε την κλίση του προς τα καλλιτεχνικά, καταλάβαινε πως το άστρο της δεν θα αργούσε να λάμψει. Όπως και έγινε, όταν σε ηλικία μόλις 13 ετών έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας κατακτώντας στη συνέχεια τόσο τη μικρή όσο και τη μεγάλη οθόνη.

Δέσποινα Βανδή
Σχεδόν σε τίποτα δεν θυμίζει την εκρηκτική τραγουδίστρια το καστανό κορίτσι που με τα κοντά μαλλιά έκανε νάζια στον φωτογραφικό φακό των γονιών της. Η Δέσποινα Μαλέα, όπως είναι το κανονικό της όνομα, ακόμα και όταν ήταν μικρή ξεχώριζε στη γειτονιά της στην Καβάλα, αφού όλοι έχουν να θυμούνται το γελαστό κορίτσι που ήταν άριστη μαθήτρια και σε κάθε σχολική παράσταση δήλωνε με προθυμία συμμετοχή. Παρότι ο χρόνος έχει σημειώσει αρκετές αλλαγές πάνω της και μάλιστα προς το καλύτερο, η Δέσποινα έχει καταφέρει να διατηρήσει την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας.

Δούκισσα Νομικού
Στην περίπτωσή της, όχι μόνο δεν ισχύει το "από ασχημόπαπο έγινε κύκνος", αντίθετα η Δούκισσα όπως αποκαλύπτουν και οι παιδικές φωτογραφίες της ήταν σταρ από κούνια. Μόνο απαρατήρητη δεν περνούσε η παρουσιάστρια σε κάθε ηλικία, καθώς ακόμα και με καστανά μαλλιά, τα καταγάλανα μάτια της θάμπωναν τους πάντες. Κοιτάζοντας μάλιστα κανείς τις παλιές φωτογραφίες της, μπορεί εύκολα να διακρίνει πως το πρόσωπο και οι εκφράσεις της δεν άλλαξαν ούτε στο ελάχιστο στο πέρασμα του χρόνου. Μπορεί η σπάνια ομορφιά της να έκανε τους γύρω της να τη χαζεύουν σαν να ήταν πορσελάνινη κούκλα, εκείνη όμως, όπως παραδέχεται, ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή στην παιδική της ηλικία.

Κατερίνα Καινούργιου
Πολλά είναι τα σχόλια που κατά καιρούς έχει ακούσει για το πόσες πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει, με εκείνη να μη διστάζει να δημοσιοποιεί στιγμιότυπα από την παιδική της ηλικία, θέλοντας να κλείσει τα κακοπροαίρετα στόματα. Μέσα από τα social media και τα ενσταντανέ των παιδικών της χρόνων που ποστάρει, η Κατερίνα αποδεικνύει πως ήταν ένα πολύ γλυκό μωράκι που αν και δεν θυμίζει σε πολλά τη σημερινή της εικόνα, μόνο απαρατήρητο δεν περνούσε.

Κατερίνα Στικούδη
Ποιος να το φανταζόταν πως το 8χρονο καστανό κοριτσάκι που φορούσε γυαλιά μυωπίας και αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μεγαλώνοντας θα μεταμορφωνόταν σε μια από τις πιο καυτές παρουσίες της μουσικής σκηνής! Όπως έχει παραδεχτεί "όταν ήμουν μικρή δεν με ενδιέφερε η εμφάνιση μου" με αποτέλεσμα να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν αποφάσισε να ποστάρει στο Twitter της φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Το σίγουρο πάντως είναι πως η πονηριά στο βλέμμα δεν έχει αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου.

Ελένη Φουρέιρα
Το μόνο στοιχείο που θα μπορούσε να προδώσει την ταυτότητά της κοιτώντας κανείς μια παλιά φωτογραφία της δεν είναι άλλο από το μαλλί αφάνα που είχε από μικρή. Η τραγουδίστρια θέλοντας να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της σε ηλικία επτά μηνών με τα like να πέφτουν βροχή. Κάθε φορά που η Ελένη κοιτάζει αυτές της φωτογραφίες δεν κρύβει τη συγκίνησή της, καθώς βλέπει το κοριτσάκι που στεκόταν καθημερινά μπροστά στον καθρέφτη κάνοντας όνειρα για μια αξιοζήλευτη καριέρα, να έχει ήδη διαγράψει μια λαμπρή πορεία.

Αθηνά Οικονομάκου
"Τι μπέμπα είσαι εσύ;" έλεγαν όσοι συναντούσαν από κοντά την ηθοποιό όταν ήταν μικρή, με το... αποτέλεσμα σήμερα να τους δικαιώνει και μάλιστα με το παραπάνω! Όπως αποκάλυψε η Αθηνά στους followers της με τη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram και στην οποία απεικονίζεται σε ηλικία 3 ετών, η αψεγάδιαστη ομορφιά της είναι καθαρά θέμα DNA. Η μικρούλα που πόζαρε στο φακό φορώντας το φανελάκι με τις βούλες, ένα φιογκάκι στα μαλλιά και τα γυαλιά ηλίου της μητέρας της, δεν κατέκτησε μόνο το θεατρικό σανίδι, αλλά και τις καρδιές όλων των αντρών.

Βίκυ Καγιά
Με τα δίμετρα πόδια της έχει κάνει χιλιόμετρα στις εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες, ωστόσο όπως έχει δηλώσει όταν ήταν μικρή ήταν αγοροκόριτσο και συνεχώς μελανιασμένη. "Μπορεί να είχα μακριά ξανθά μαλλιά, αλλά ποτέ δεν υπήρξα το κοριτσάκι με τη ροζ φούστα",τονίζει. Από τη φωτογραφία πάντως που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram, η Βίκυ εξακολουθεί να θυμίζει πολύ το 12χρονο εκείνο κορίτσι.

Έλενα Παπαρίζου
Όσες και αν είναι οι αλλαγές πάνω της, η γλυκύτητα και η τσαχπινιά είναι στοιχεία που ακολουθούν την Έλενα από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο. Όπως αποκαλύπτουν όσοι γνωρίζουν από μικρή την τραγουδίστρια, μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως ένα από τα χαρούμενα παιδιά, αφού το χαμόγελο δεν έφευγε ποτέ από τα χείλη της. Η Έλενα φροντίζει συχνά πυκνά να τροφοδοτεί τα social media με παιδικές φωτογραφίες, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη της στους γονείς της, κάτι που έκανε και πρόσφατα. "Να αγαπάμε και να σεβόμαστε πάντα τους γονείς μας", έγραψε προκαλώντας συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Τάμτα
Παρότι έχει μπει εδώ και χρόνια στη ζωή μας, μόλις πρόσφατα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους το πώς ήταν ως παιδί. Η Τάμτα κάθε άλλο παρά fashion icon αποτελούσε στην παιδική της ηλικία, αφού όχι μόνο δεν της άρεσε να ξεχωρίζει, αλλά όπως έχει παραδεχτεί μεγάλωσε στη Γεωργία με πολλές δυσκολίες, ενώ σε ηλικία 14 ετών έφερε στον κόσμο την κόρη της. Αν και τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει τότε ήταν πολλά, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία που ανέβασε από όταν ήταν 11 ετών η αγάπη της για τη μουσική ήταν πάντα μέσα στο αίμα της.

Demy
Με στόμα ανοιχτό μένουν όσοι κοιτούν παιδικές φωτογραφίας της τραγουδίστριας, αφού διαπιστώνουν πως μικρή ήταν ξανθιά. Στα πρώτα χρόνια της ζωής της η Demy είχε υιοθετήσει ένα αυστηρό καρέ, ενώ άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά της και να πειραματίζεται με διάφορα χτενίσματα όταν μπήκε στην εφηβεία. Αν ανμφίβολα όσο και αν άλλαξε το στυλ της μεγαλώνοντας, η τραγουδίστρια ήταν και είναι κούκλα, ενώ μόνο τυχαία δεν είναι η τεράστια απήχηση που γνωρίζει από το νεανικό και όχι μόνο κοινό.

Αγγελική Ηλιάδη
Το ότι είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα είναι αδιαμφισβήτητο, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς ήταν στα παιδικά της χρόνια. Την απορία αυτή θέλησε να λύσει η Αγγελική δημοσιεύοντας φωτογραφίες από όταν ήταν μικρή. Παρότι κοιτώντας τα στιγμιότυπα αυτά κανείς με δυσκολία καταλαβαίνει πως πρόκειται για το ίδιο άτομο, οι εκφράσεις της τραγουδίστριας παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Νάντια Μπουλέ
Αν και ούτε η ίδια δεν φανταζόταν πως στα 30 της χρόνια θα είχε σημειώσει μια σημαντική πορεία στο χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής, η Νάντια από μικρό κοριτσάκι ξεχώριζε. Τα ξανθά μαλλιά της σε συνδυασμό με το νάζι και την τσαχπινιά της, την είχαν κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια της τάξης της, με τα αγόρια να μη σταματούν να τη διεκδικούν. Η Νάντια αποδεικνύει πως όσα χρόνια και αν περάσουν το αθώο της μουτράκι δεν πρόκειται να αλλάξει καθόλου, όπως και το λαμπερό της χαμόγελο που πλέον είναι το σήμα κατατεθέν της.

Keywords
φωτο, εμφάνιση, showbiz, town, καβαλα, συμμετοχή, αθωότητα, δουκισσα, σταρ, media, ΠΑΟΚ, twitter, instagram, dna, θεατρο, ροζ, fashion, icon, demy, χτενίσματα, στυλ, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αθηνα, Καλή Χρονιά, δουκισσα νομικου, βικυ σταματη, ηλιαδης, αγγελικη, η ζωη, instagram, demy, ελενη, ξανθα μαλλια, χτενίσματα, γυαλια ηλιου, γυναικα, θεμα, καριερα, μουσικη, ομορφια, ονειρα, σημερινη, σταρ, φωτογραφιες, φωτογραφια, dna, icon, αγαπη, αδυναμια, αθωο, αθωότητα, αιμα, αλλαξε το, απηχηση, ασχημοπαπο, ατομο, βικυ, βλεμμα, βροχη, γειτονια, γεωργια, γινεται, γυαλια, γονεις, δεσποινα, εγινε, ελενα, ευκολα, εκφρασεις, εμφάνιση, επρεπε, επτα, ετων, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, ηλικια, ισχυει, θυμιζει, εικονα, κλιση, μαμας, μακρια, μαλλια, ματια, μπεμπα, μικρο, ναζι, ξανθα, ομαδα, παντα, οθονη, ονομα, παιδικα, παιδι, παιδια, ροζ, σιγουρο, συνεχεια, συμμετοχή, στυλ, στομα, σχολια, ταυτοτητα, ταμτα, τατιανα, τραγουδιστρια, φορα, χαμογελο, χειλη, χρονος, αγορια, βηματα, φακος, fashion, γλυκο, ιδιαιτερα, καρδιες, media, μπροστα, μωρακι, ποδια, σημα, showbiz, σωστο, town
Αναζητήσεις
oi pio omorfes elinides, oi pio omorfes ellinides photos
Τυχαία Θέματα