Οι Μπρανκαλεόνε και ο Απαικτος…

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς υπερβολικά ευαίσθητος και απαιτητικός για να αισθάνεται πολύ άσχημα αυτές τις μέρες με τα καμώματα της πολιτικής τάξης.

Απελπιστικά κατώτεροι των καιρών,οι «αστέρες» τη ελληνικής πολιτικής που διαχειρίζονται το δράμα της εθνικής χρεοκοπίας, που αδέξια κρύβουν κάτω από τα «Μνημόνια», τώρα «παίζουν ξύλο» μεταξύ τους, κατά το λαϊκώς λεγόμενο. Προφανώς, ο συνδυασμός του πυρακτωμένου οικονομικού προβλήματος, με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και το ενδεχόμενο βουλευτικών εκλογών, τους έχει αποδιοργανώσει,

με αποτέλεσμα να «χάσουν την μπάλα» όλοι τους. Ο πανικός και οι ασυνάρτητες συμπεριφορές τους, αυξάνουν και τις πιέσεις μιας καχύποπτης απέναντι στην «ελληνική περίπτωση» διεθνούς οικονομικής τάξης, που επιτείνει την ακαμψία και την «αυστηρότητα» της τρόικας των δανειστών. Οι πελαγωμένοι πολιτικοί μας σκορπίζουν ρίγη ανησυχίας στην ελληνική κοινωνία, καθώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται πλέον, ότι το εθνικό σκάφος είναι τώρα στο έλεος καπεταναίων της συμφοράς. Τι θα ακολουθήσει μετά τις ψηφοφορίες στη Βουλή, άγνωστο είναι.

Η πολιτική στρατιά των ντόπιων Μπρανκαλεόνε πορεύεται παραζαλισμένη. Και το κερασάκι στην τούρτα της ελληνικής σκηνής μπήκε προχθές με την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας ενός βουλευτή με στόχο την ψήφο του στην προεδρική εκλογή. Την ίδια ώρα στο καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα της πολιτική σκηνής. κερδίζει φίλους και χειροκροτήματα η διασκεδαστική απόφαση του ανυπέρβλητου και πάντα χαριτωμένου, κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου, να αποσυρθεί από την πολιτική, της οποίας υπήρξε για χρόνια απλό ντεκόρ ,παρ ότι αδρώς μισθοδοτούμενος από αυτήν.

Αντε βρε, καλές Γιορτές και καλή Αράχωβα !

Ένας ακόμη μεγάλος χιουμορίστας της πολιτικής μας κάνει να γελάμε τις δύσκολες αυτές ώρες. Ας είναι καλά ο Απαικτος!

Keywords
Τυχαία Θέματα