"Ο τρίτος μου γάμος θα είναι με ΑΝΤΡΑ για να…" (ΦΩΤΟ)

Θεωρείται η αποκάλυψη της περσινής σεζόν καθώς με την παρουσία του στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 κατάφερε να χαρίσει απλόχερα γέλιο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στο Down Town Κύπρου και εξήγησε τι εννοούσε με τη δήλωση ότι κάποια στιγμή ήθελε να αυτοκτονήσει:

«Όχι ρε, αυτά είναι χαζομάρες!Παράφρασαν αυτό που είπα. Είχα πει ότι

ήθελα να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Και όντως αυτό ήθελα! Είδα τη ζωή μου όλη να καταρρέει, τόσοι κόποι να πηγαίνουν στράφι… Με τον καιρό συνήλθα, γιατί όλο αυτό με είχε κλονίσει πολύ και ψυχολογικά, δεν ήμουν πολύ καλά κι άρχισα να δουλεύω και να ζω όπως έκανα και πριν. Τα λεφτά θα στα πάρουν, την ψυχή δεν θα σου την πάρουν. Καταλαβαίνω αυτόν που φτάνει σε απόγνωση, αλλά είναι γελοία πράξη η αυτοχειρία. Εμένα μου έδωσε κουράγιο η σκέψη της κόρης μου, η δύναμη που είχα μέσα μου. Έτσι ξαφνικά έγινε μέσα μου ένα ‘κρακ’ και είπα ‘όχι, δεν θα χάσω τη ζωή μου για τα λεφτά’. Δεν θα μπορούσε κάτι τέτοιο να αφήσω να με τελειώσει ή να δώσω τέλος στη ζωή μου, όπως έγραψαν, γιατί έχω κι ένα παιδί. Δεν το ξεχνάω αυτό…».

Ο μουσικός και παρουσιαστής αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει παντρευτεί δύο φορές:

«Ναι, μία στα 26 μου και μία αργότερα. Στο κεφάλαιο γάμος δεν ήμουν τόσο τυχερός. Και οι δύο μου γάμοι ναυάγησαν. (…) Εννοείται ότι θα παντρευτώ και τρίτη φορά! (…) Μόνο που ο τρίτος μου γάμος θα είναι με άντρα για να κρατήσει».

Διαβάστε ακόμα:

H Eλένη Χατζίδου χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Ελένη Μενεγάκη: "Κλαίω… που με αφήνει μόνη μου" (VIDEO)

Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς!

Δείτε τη τεράστια αλλαγή της Πετρούλας Κωστίδου! (ΦΩΤΟ)

Διάσημοι Έλληνες φωτογραφίζονται ολόγυμνοι! (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα