Ο Θόδωρος Πάγκαλος με μαγιό και μούσι σε κυριλέ παραλία

Στα πράσα έπιασε το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ τον Θεόδωρο Πάγκαλο την ώρα που απολάμβανε το απογευματινό του μπανάκι στο «Grand Resort», στο Λαγονήσι. Βλέπετε, όλα αυτά τα χρόνια, ο, πρώην πλέον, κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ ουδέποτε έκρυβε πως τα καλοκαίρια ήθελε να τα περνάει με όλα τα κομφόρ, σε κυριλέ παραλίες και ταβέρνες με εκλεκτό ψαράκι.

Ο κ. Πάγκαλος εθεάθη στην παραλία του κοσμικού θερέτρου την Πέμπτη το απόγευμα, όπου έσκασε μύτη σχετικά νωρίς και αποχώρησε αρκετά μετά το σούρουπο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσε ένα μαύρο μαγιό βερμούδα, ενώ οι βουτιές του στη θάλασσα διαρκούσαν τουλάχιστον για ένα τέταρτο. Οταν έβγαινε στην παραλία, δεν προτιμούσε κάποια ξαπλώστρα, αλλά πήγαινε κατευθείαν στο διπλανό καφέ, για να πιει ένα καφεδάκι και λίγο νεράκι, αλλά και να χαλαρώσει. Εκείνες τις στιγμές δεν παρέλειπε να ρίχνει και μια ματιά στις εφημερίδες που είχε μαζί του, προκειμένου να πάρει μια ιδέα της επικαιρότητας. Παράλληλα, ασχολούνταν για αρκετή ώρα με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο και περιεργαζόταν συχνά-πυκνά. Αυτό που έκανε εντύπωση στους λουόμενους ήταν το γεγονός ότι, λόγω της καλοκαιρινής ραστώνης και προφανώς της διάθεσής του για αλλαγές στην εμφάνισή του, ο Mr «Μαζί τα Φάγαμε» είχε αφήσει μούσι, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Το επόμενο διάστημα, ο κ. Πάγκαλος αναμένεται να επισκεφθεί, όπως κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, την αγαπημένη του Τζια, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία και παραδοσιακά περνά το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών με την οικογένειά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα