Ο Μάριος Τσάκας νέος γενικός γραμματέας στον Δήμο Γλυφάδας

Ο Μάριος Τσάκας είναι ο νέος γενικός γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας, μία θέση που του εμπιστεύθηκε ο νέος δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου. Με τον Μάριο Τσάκα γνωρίζονται από τα φοιητητικά τους χρόνια αφού συνυπήρξαν τόσο στη ΔΑΠ όσο και στην ΟΝΝΕΔ.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1976, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη «Χημεία και Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» και Διδακτορικό Δίπλωμα του ιδίου Πανεπιστημίου στην «Οργάνωση και Διοίκηση ».

Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε διεθνή και εγχώρια επιστημονικά περιοδικά. Εργάστηκε στο Εργαστήριο Περιβάλλοντος του Τμήματος Χημείας του Ε.Κ.Π.Α ως Επιστημονικός Συνεργάτης, ως Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, διετέλεσε ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως διοικητικό στέλεχος ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Σ.Α, του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (Ο.Π.Ε Α.Ε) και των ελληνικών πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα