Ο Καρατζαφέρης στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας

Οριστικοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr η παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη στους γενέθλιους εορτασμούς της Νέας Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ύστερα από τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με το κυβερνών κόμμα αποφάσισε να δώσει το παρόν στην γιορτή για τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ., ωστόσο, δεν έχει καταλήξει

αν θα παραστεί στην εκδήλωση της Χαλκιδικής στις 27 του μηνός ή στην αντίστοιχη της Αθήνας που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου. (Το πιο πιθανό πάντως είναι να ταξιδέψει μέχρι την Χαλκιδική). Το σίγουρο είναι ότι η εμφάνιση του Γιώργου Καρατζαφέρη σε πανηγυρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας – κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια – θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως έκπληξη που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του σχεδίου που έχει αποφασίσει να φέρει σε εφαρμογή το Μέγαρο Μαξίμου και η Συγγρού για την επανασυσπείρωση της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης εν όψει και των εξελίξεων που θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα με αφορμή την εκλογή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου, ο κ. Καρατζαφέρης σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να παραστεί στα σαραντάχρονα της Ν.Δ. είχε πει όλο νόημα προς πρόκειται για μια έξυπνη ιδέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα