Ο Γιώργος Τσαλίκης επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη!

​Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της πετώντας… σπόντες για την «κατάστασή» της, φρόντισε όμως να το κάνει ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους:

«Γεννάει πολύς κόσμος. Στατιστικά, με μια συγκεκριμένη γυναίκα που δεν το έχει δηλώσει ακόμα, έχουμε διαφορές έξι με εφτά μήνες στις εγκυμοσύνες. Με το που είδα ότι “μπορεί να”… λέω…”λες να”; Ποτέ μην λες ποτέ! Δεν είναι προτεραιότητα μου, αλλά αν έρθει ένα παιδάκι,

φυσικά και θα το κρατήσουμε, και φυσικά θα το αγαπήσουμε».

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν αναφέρεται σε ξανθιά παρουσιάστρια, απάντησε: «Ε… Ναι!»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην σύζυγό του Δώρα, με την οποία μέχρι και σήμερα είναι πολύ ερωτευμένοι, αποκαλύπτοντας το «μυστικό» τους:

«Έχω ξεχωρίσει τα πράγματα. Δεν έχει καμία σχέση η Δώρα σαν γυναίκα μου και η Δώρα σαν μάνα των παιδιών μου. Τα έχω ξεχωρίσει, γι΄αυτό και μπορούμε και περνάμε καλά όταν ήμαστε οι δυο μας. Δεν είναι η μανούλα των παιδιών μου μόνο. Είναι το κορίτσι μου».

Τέλος, μαρτύρησε και τι της έκανε όταν ήταν φοιτητές:

«Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν φοιτητές, εκείνη κοιμόταν και εγώ καθόμουν το βράδυ και της έκανα πρόγραμμα σε κασέτες. Μίλαγα σε ένα κασετοφωνάκι για να τα βρίσκει το πρωί. Της έχω πει ότι αν ήταν τραγουδίστρια, δεν θα ερχόμουν να την δω γιατί κάθε βράδυ θα τσακωνόμουν».

Διαβάστε ακόμα:

Ελληνίδα τραγουδίστρια πήρε... πτυχίο! (ΦΩΤΟ)

Σε ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια ανήκουν αυτά τα... πόδια;

Δείτε την Τατιάνα Στεφανίδου 18 χρόνια πριν! (ΦΩΤΟ)

Δείτε πώς είναι σήμερα o Νίκος Ξανθόπουλος! (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα