Ο Γιάννης Ραγκούσης νοικιάζει σε ξένους τουρίστες το σπίτι του στην Πάρο

Ο Γιάννης Ραγκούσης έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης και αναγκάστηκε να νοικιάσει το σπίτι του στην Πάρο, σε ξένους τουρίστες το καλοκαίρι, για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα.

Δεν μιλάμε για το εξοχικό του, όπως κάνει εδώ και χρόνια ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

στη Σέριφο, αλλά για τη μόνιμη κατοικία του, στην οποία ζει με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα» το ενοίκιο για μια ημέρα είναι 2,000 ευρώ και ο ελάχιστος χρόνος ενοικίασης είναι 7 ημέρες. Ήδη έχει κλειστεί από πλούσιους ξένους τουρίστες από τις αρχές Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου.

«Είμαι άνεργος εδώ και 2 χρόνια και, αν αντέξαμε οικονομικά έως τώρα, είναι χάρη σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει η γυναίκα μου», τονίζει ο πρώην παντοδύναμος υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου.

«Δεν ήθελα να χάσω την αυτοτέλειά μου, χτυπώντας πόρτες σε πολλούς που θα με ήθελαν. Δεν είμαι στη μισθοδοσία κάποιου επιχειρηματία».

Ιδιαίτερα στέκεται στο γεγονός ότι αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί, μαζί με τα παιδιά του, τους μήνες του καλοκαιριού, ενώ ρίχνει βέλη τα βέλη του στους πολιτικούς που πλούτισαν από μίζες.

«Δεν είμαι σώγαμπρος ούτε έβγαλα λεφτά από μίζες για να πάω να χτίσω. Δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι να λες στα παιδιά σου να φύγουν από τα δωμάτιά τους, για να νοικιαστούν σε ξένους μέχρι τον Σεπτέμβριο».

Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ».

Δείτε το θέμα στο aixmi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα