Ο διάσημος ηθοποιός Gerard Butler.. τη χουφτώνει στην παραλία

Ο πολύ διάσημος ηθοποιός Gerard Butler δεν χάνει καθόλου τον χρόνο του, αφού μετά τον χωρισμό του, πριν σχεδόν τρεις μήνες καλοπερνάει στην αγκαλιά μια άλλης.

Ετσι, πήγε στην παραλία για να εξασκηθεί με την νέα αγαπημένη του στο surfing, στην παραλία του Μαλιμπού, και πάνω στην εξάσκηση δεν δίστασε να φιλήσει την νέα του αγαπημένη και να βάλει λίγο το «χέρι» του στο

«μέλι» όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες παπαράτσι..

Ο 44χρονος ηθοποιός, έχει επιδοθεί σύμφωνα με τα ξένα μέσα σε ένα ανελέητο κυνήγι γυναικών μετά από τον χωρισμό του με τη ρουμάνα μοντέλα Madalina Ghenea πέρυσι.

Κάποτε καυχήθηκε ότι «κοιμηθήκατε» με την Brandi Glanville, μοντέλο και ηθοποιός που έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «The Real Housewives the Beverly Hills » χωρίς καν να γνωρίζουν το όνομά της.

Για να μην τα πολυλογούμε, είναι γνωστή η αγάπη του Gerard Butler για τον ωκεανό και τις γυναίκες, και μάλλον τα καταφέρνει περίφημα, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες.

«Μου αρέσει το νερό, του ωκεανού,» είπε ο στο «Glamour Magazine» όταν ρωτήθηκε αυτό το μήνα. «Αυτός είναι ο λόγος που μετακόμισα στο Μαλιμπού, ώστε να μπορώ να σερφάρω όποτε θέλω».

«Έρχομαι εδώ και πάντα κοιμάμε καλύτερα τη νύχτα, γιανα απαλλαγώ από το άγχος της ημέρας, και πάντα αισθάνομαι καλύτερα».

Όσο για την κοπέλα ούτε κουβέντα.. Είναι αδιευκρίνιστης ηλικίας, δεν γνωρίζουμε το όνομά της αλλά σίγουρα διαθέτει κορμάρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Τα καλύτερα οπίσθια στο Δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (Φωτο)

Ο Τόνι Μπλερ είναι το κορυφαίο γκέι είδωλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα