Ο απίστευτος σχολιασμός του τρέιλερ της Αννίτας Πάνια από συνεργάτη της! (VIDEO)

Ο λόγος για τον Τάσο Θεοδωρόπουλο ο οποίος αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό της Αννίτας Πάνια, στην εκπομπή της ΑΝΝΙΤΑgr!

Ο δημοσιογράφος είναι ένας άνθρωπος ανατρεπτικός, διάθεση και ατάκες μοναδικές! Ο ίδιος λοιπόν έγραψε:

"Όλα ξεκίνησαν ένα καλοκαιρινό πρωινό γεμάτο αισιοδοξία. Η Αννίτα ήταν όπως πάντα χαμογελαστή και καλοδιάθετη για το γύρισμα του trailer της εκπομπής της. Ενθουσιασμένη από τα γεγονότα της ανακάλυψης του ταφικού μνημείου, ζήτησε τα γυρίσματα του trailer να γίνουν εκεί, στην Αμφίπολη.
Το συνεργείο ξεκίνησε 6 το πρωί με

βανάκι. Η Αννίτα είχε μαζί της ένα καλαθάκι με ελαφριές λιχουδιές για όλους για τη δύσκολη μέρα που θα ακολουθούσε. Μουσακά, παστίτσιο, κοκορέτσι, ιμάμ μπαϊλντί και πίτσα πεπερόνι.
Έφτασαν στην περιοχή γύρω στις 12 το μεσημέρι (αφού πήραν μια κλήση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας που η Αννίτα με αυτοθυσία πλήρωσε η ίδια, αρνούμενη να επιβαρύνει το κόστος του καναλιού που ήδη έχει επενδύσει μια περιουσία εφ' όσον η νέα της εκπομπή είναι υπερπαραγωγή).
Λόγω του νέου concept της εκπομπής, η απόφαση της με τον σκηνοθέτη ήταν να περιοριστούν σε ένα λιτό, ρεπορταζιακό trailer με την ίδια σε έναν διαφορετικό ρόλο. Αυτόν της δημοσιογράφου που κάνει ένα σοβαρό ρεπορτάζ. Οι πρώτες λήψεις ήταν εκθαμβωτικές. Η Αννίτα έλαμπε, μολονότι αυτό κόστισε μια λιποθυμία στην κομμώτρια και τη μακιγιέζ της.
Συγκινημένη από το γεγονός, αποφάσισε να κάνουν ένα σύντομο διάλλειμα προκειμένου να φάνε τα εδέσματα του πικ νικ και να συνέλθουν. Ήταν όλα υπέροχα, μαγειρεμένα από την ίδια ουσιαστικά, εφ' όσον εκείνη έδωσε τις συνταγές στη φιλιπινέζα δούλα της για να τα φτιάξει κι εκείνη μετά επειδή είναι ακαμάτρα, πήγε και τα παρήγγειλε από ένα ντελιβεράδικο.
Αδίστακτη η δούλα αντί να πάει σε ντελιβεράδικο γκουρμέ, πήγε σε ένα καταγώγιο προκειμένου να γλυτώσει λεφτά και να τα βάλει στην τσέπη της.
Αναμενόμενο το ότι τα εδέσματα όσο νόστιμα και αν ήταν, είχαν πολύ κακή ποιότητα. Κάτι που στην αρχή δεν φάνηκε. Ταυτόχρονα ο σκηνοθέτης παρατήρησε ότι το ενεργειακό πεδίο της περιοχής προκαλούσε προβλήματα στις λήψεις. Με αποτέλεσμα η εικόνα να παραμορφώνεται συνεχώς. Ακούραστη επαγγελματίας και εφευρετική η Αννίτα, επέμενε να συνεχιστούν τα γυρίσματα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όλοι κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν προσπαθώντας να ξυπνήσει την μακιγιέζ και την κομμώτρια της, αυτοί παρέμεναν σέκος. Ταυτόχρονα άρχισαν να λιποθυμούν από τα δηλητηριασμένα εδέσματα, όλα τα μέλη του συνεργείου. Η Αννίτα είναι γερό στομάχι και παρά τις ενοχλήσεις στο στομάχι της, κρατήθηκε όρθια. Όμως σταδιακά άρχισε να καταλαμβάνεται από μια κρίση πανικού.
Η κρίση πανικού, ειδικά από τη στιγμή που είδε ότι η μακιγιέζ και η κομμώτρια παρέμεναν ξεροί, έφυγε εκτός ελέγχου. Όπως και το μαλλί της. Ανίκανη να επικοινωνήσει με τα social media που δεν τα κατέχει και καλά, άρχισε να τρέχει μέσα στο λόγγο γύρω από τον τάφο της Αμφίπολης. Ανακαλύπτοντας ένα μυστικό σπήλαιο, μεγάλης σημασίας, που ως τώρα οι αρχαιολόγοι δεν του έχουν δώσει σημασία.
Η ανακάλυψη της έδωσε φτερά, γιατί κάθε παρουσιαστής νοιώθει περήφανος όταν βρίσκει πρώτος μια συγκλονιστική είδηση. Γιατί επρόκειτο για τον τάφο του Βουκεφάλα. Ταυτόχρονα όμως ενέτεινε το νευρικό της κλονισμό. Το συνεργείο είχε συνέλθει και την αναζητούσε για μέρες. Την ανακάλυψαν μετά από τρεις μέρες μέσα στο σπήλαιο, αναμαλλιασμένη να μιλάει ακατάλυπτα.
Ο αδίστακτος καμεραμάν, ερωτευμένος με το σκηνοθέτη που όμως τον είχε παρατήσει για τη φιλιπινέζα τη Αννίτας και μαζί έστησαν τη σκευωρία, δεν δίστασε να τραβήξει σε video την εξαθλιωμένη σταρ. Και να κυκλοφορήσει όλο το υλικό σαν το επίσημο trailer της νέας απόπειρας της star προκειμένου να την εκδικηθεί και να την εκθέσει. Αυτά συνέβησαν σήμερα με τον Alpha σε πανικό να προσπαθεί να μαζέψει από το youtube το ψεύτικο trailer. Και ταυτόχρονα, σε απόγνωση το κανάλι, να μην ξέρει αν η Πάνια θα έχει συνέλθει μέχρι την πρεμιέρα της εκπομπής, τι ακριβώς θα λέει και ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι στο πάνελ της. (Φήμες λένε πως όλοι τους έχουν ποινικό μητρώο).
Το μυστήριο θα λυθεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Ως τότε η Αννίτα Πάνια ακολουθεί ειδική θεραπεία με αγχολυτικά διαλυμένα σε άσπρο τσάι, με συνοδευτικό σκορδόψωμο που είναι πασπαλισμένο με ιπποφαές και στέβια. Μέχρι τότε, απολαύστε το πιο γκάου, και διασκεδαστικό τηλεοπτικό trailer της χρονιάς" έγραψε στο προσωπικό του blog στο provocateur.

Δείτε το τρέιλερ:

Keywords
Τυχαία Θέματα