Νέο άνοιγμα Άδωνι σε ΑΝΕΛ και Χαϊκάλη

«Το 2015 θα είναι ο πρώτος χρόνος που θα δούμε βελτίωση στην καθημερινότητά μας, εάν δεν ανατραπεί η κυβέρνηση και εάν εκλέξουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Γιάννη Αργυρό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην πρότασή του περί επιστροφής παλιών στελεχών της ΝΔ στο κόμμα, τόνισε ότι ο ίδιος «δεν έχει μιλήσει για πρόσωπα, αλλά έκανε μια πολιτική ανάλυση ως προς την αλλαγή των συσχετισμών

μετά την παύση του μνημονίου».

«Είναι ώρα συσπείρωσης της δεξιάς. Εφόσον η ελληνική δεξιά διασπάστηκε λόγω μνημονίων, τώρα πρέπει να ξαναθυμηθούμε αυτά που μας ενώνουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Έκανε ταυτόχρονα άνοιγμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά στον Παύλο Χαϊκάλη λέγοντας πως ο τρόπος που έθεσε ο βουλευτής το θέμα δηλαδή πρόσωπο ευρείας αποδοχής για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον βρίσκει σύμφωνο.

Τέλος αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ τόνισε ότι πρωτόλεια ο φόρος αυτός υπήρξε μία από τις πιο δύσκολες ασκήσεις, ωστόσο οφείλουν να αναζητηθούν οι ευθύνες για το αλαλούμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα