Μεροκάματο στη Σαντορίνη για τη Δήμητρα Αιγινίτη

Της Δανάης Ράλλη, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Είναι μια γυναίκα με πολλές ανησυχίες και έντονη προσωπικότητα. Ισως και από τις λίγες που δεν επαναπαύτηκαν στον τίτλο της Σταρ Ελλάς, τον οποίο κέρδισε το 1998.

Ποτέ της δεν βασίστηκε στην εντυπωσιακή εικόνα της και για αυτό φρόντισε να διευρύνει τους ορίζοντές της και να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα, μιας και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Κάπως έτσι, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στο

μόντελινγκ, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία για περίπου 10 χρόνια.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Αιγινίτη, η οποία σήμερα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και εργάζεται σε τουριστικό γραφείο στη Σαντορίνη, που οργανώνει μονοήμερες εκδρομές στην Καλντέρα για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, με σκάφη αναψυχής.

Η Σαντορίνη αποτελεί τη μεγάλη αγάπη του πρώην μοντέλου και για αυτό σχεδόν κάθε χρόνο τα καλοκαίρια -και όχι μόνο- φροντίζει να την επισκέπτεται. Δεν είναι τυχαίο πως και ο γάμος της με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή των ειδήσεων του Alpha, Αντώνη Σρόιτερ, είχε τελεστεί στο Ημεροβίγλι, με θέα το μαγευτικό ηφαίστειο.

Μετά τις επαγγελματικές αναζητήσεις της, με τελευταία στάση τη δημοσιογραφία, το γνωστό μοντέλο έβαλε πλώρη για καινούργια πράγματα. Kαι για το νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής της επέλεξε τη Σαντορίνη, που θεωρεί ότι είναι πολύ γούρικη, λόγω και της ενέργειάς της.

Οπως αποκαλύπτει, λοιπόν, στενός φίλος της, η πρώην Σταρ Ελλάς εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο πανέμορφο κυκλαδονήσι, όπου και θα παραμείνει όλο το καλοκαίρι, εργαζόμενη σε πολύ γνωστό τουριστικό γραφείο: «Το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει δύο γραφεία στο νησί, το ένα στο Ημεροβίγλι και το άλλο στην Οία. Μάλιστα, έχει ακόμα ένα στη Μύκονο. Η Δήμητρα, από όσο ξέρω, θα βρίσκεται στο Ημεροβίγλι και η δουλειά της θα είναι περισσότερο γραφείου. Αν, βέβαια, τη χρειαστούν και σε κάποια από τις εκδρομές που οργανώνουν στην Καλντέρα θα πάει με χαρά. Της αρέσει πάρα πολύ το νησί. Είναι πολύ δραστήριο και ικανό άτομο και σίγουρα θα τα πάει πολύ καλά».

Το τουριστικό γραφείο στο οποίο εργάζεται η Δήμητρα Αιγινίτη, πέρα από τις διάφορες δραστηριότητές του, οργανώνει εκδρομές στο ηφαίστειο, που μαζί με το ηλιοβασίλεμα αποτελεί σημείο αναφοράς του νησιού. Με διάφορα σκάφη (καταμαράν, ιστιοπλοϊκά κ.ά.) οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην όμορφη Καλντέρα. «Η Δήμητρα είναι πολύ ενθουσιασμένη και ουσιαστικά θα οργανώνει όλες αυτές τις εκδρομές και θα συμμετέχει σε οποιοδήποτε πρότζεκτ τη χρειαστούν, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά της. Είναι κάτι που της αρέσει πολύ και σίγουρα το γεγονός ότι βρίσκεται στο νησί που τόσο αγαπάει κάνει τη δουλειά της ακόμη πιο ευχάριστη», υποστηρίζει το ίδιο άτομο.

Η μελαχρινή καλλονή είναι ίσως από τις λίγες γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν πράξη αυτά που ονειρεύονται και δεν φοβούνται να τολμήσουν κάτι καινούργιο και να πάρουν ρίσκα.

Keywords
Αναζητήσεις
αιγινιτη δημητρα 2015, δημητρα αιγινιτη
Τυχαία Θέματα