Η sexy Γιολάντα Διαμαντή... μας λείπει

Η σούπερ σέξι, Γιολάντα Διαμαντή μπορεί να έχει εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια, ωστόσο στο παρελθόν έχει κάνει μερικές υπέροχες φωτογραφίσεις.

Στα πρώτα της βήματα ήταν μια καυτή παρουσία, σαν να λέμε το hot «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Εμείς μοντέλο τη θυμόμαστε και μάλιστα τον Ιούνιο του 2000 είχε κάνει μια αξιομνημόνευτη γυμνή φωτογράφηση σε γνωστό ανδρικό περιοδικό (Penthouse), όπου μάλιστα δήλωνε ότι είναι στους στόχους της να κάνει οικογένεια, αλλά ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της!

Τα τελευταία χρόνια, η Γιολάντα Διαμαντή ήταν ραδιοφωνική παραγωγός και η τελευταία της συμμετοχή στο Dancing on Ice, παρέα με την «κόντρα» της τον Βαγγέλη Περρή την έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο.

Η Γιολάντα, που κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη, τελείωσε τη σχολή δημοσιογραφίας του Αnt1 και το «Θέατρο των αλλαγών» στο θεατρικό εργαστήρι των Ευδόκιμου Τσολακίδη και Θοδωρή Αθερίδη. Παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Γιώργο Καββαδά, έχει τρεις κόρες.

Η Γιολάντα έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και στην προσωπική της ζωή είναι παντρεμένη εδώ και αρκετά χρόνια με τον αρχιτέκτονα, Γιώργο Καββαδά και έχουν τρεις κόρες, την Τζορτζίνα, την Σήλια και την Αλεξάνδρα.

Keywords
Αναζητήσεις
giolanta diamanti hot, γίολάντα διαμαντή γυμνή
Τυχαία Θέματα