Η Μαριάντα Πιέριδη παρά τη βροχή φοράει το... μπικίνι της! (ΦΩΤΟ)

Η Μαριάντα Πιερίδη, λίγο καιρό μετά τον οριστικό χωρισμό της με τον Νέστορα Φωτιάδη, σύμφωνα με δημοσίευματα, έχει μάλλον επικεντρωθεί στα νέα της επαγγελματικά σχέδια παράλληλα με την φροντίδα του μικρού της γιου Νικόλα.

Η όμορφη τραγουδίστρια μοιράζει την καθημερινότητά της αυτό το διάστημα μεταξύ της Αθήνας και της Μυκόνου όπου εκτός απροόπτου θα προγραμματίσει εμφανίσεις το επόμενο διάστημα σε γνωστό club του νησιού των Ανέμων.

H τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα σχέδια της για εμφανίσεις σε club της Μυκόνου έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Απέργη με μια φωτογραφία τους από τη Μύκονο μέσω Instagram.


Στο κυκλαδίτικο νησί την βρήκε και η σημερινή βροχερή Παρασκευή. Η Μαριάντα Πιερίδη, δεν άφησε τον άσχημο καιρό να την πτοήσει και καθώς βρισκόταν στην Μύκονο αποφάσισε να βάλει το μαγιό της και να πάει στην παραλία.

Η Μαριάντα Πιερίδη μοιράστηκε μάλιστα και μία selfie φορώντας το μπικίνι της, που αποκαλύπτει το τελευταίο της τατουάζ, μια λιβελούλη που χτύπησε στο tatoo studio του πρώην συντρόφου της και πατέρα του γιου της Νικόλα, Νέστορα Φωτιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα