Η Γιάννα Αγγελοπούλου γίνεται... γιαγιά!

Του Διονύση Θανάσουλα, εφημερίδα Παραπολιτικά

Η λέξη «γιαγιά» δεν ήταν ποτέ ευχάριστη ή ιδιαίτερα αγαπητή στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία μπορεί να προσπαθεί όπως όλες οι κυρίες της ηλικίας της να «νικήσει» τον χρόνο, δεν μπορεί όμως πλέον να μη δεχτεί τον νέο της «τίτλο», οικογενειακό αυτή τη φορά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Παραπολιτικών», η κόρη της, Καρολίνα Αμβροσίου, έχει μπει ήδη στις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να φέρει στον

κόσμο το πρώτο της παιδί.

Γι’ αυτό άλλωστε η μητέρα της και οσονούπω «γιαγιά» ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτό το διάστημα ώστε την κρίσιμη ημέρα να βρίσκεται στο πλευρό της Καρολίνας, που με τον σύζυγό της, Βασίλη Αμβροσίου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Το ζευγάρι, που κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο μετά τον γάμο του, ζει αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές της κοινής ζωής του μέσα σε κλίμα αγάπης και αλληλοκατανόησης. Σε αυτή την καθαρά οικογενειακή γιορτή θα δώσει το «παρών» και η μέλλουσα γιαγιά, κ. Αγγελοπούλου, που αναμένεται να αφιχθεί στο Λονδίνο -αν και κάποιοι επιμένουν ότι έχει ήδη αναχωρήσει- το επόμενο διάστημα.

Παραμένει άγνωστο αν θα τη συνοδεύσει στη βρετανική πρωτεύουσα ο σύζυγός της, Θόδωρος Αγγελόπουλος, που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Καρολίνα, από τότε που ήταν κοριτσάκι. Παρ’ όλο που δεν είναι ο φυσικός της πατέρας -η Καρολίνα είναι ο καρπός του έρωτα της κ. Αγγελοπούλου με τον κ. Γιάννη Παρθένη σε έναν γάμο που τελείωσε με διαζύγιο-εξπρές-, τη λάτρεψε και την ανέθρεψε σαν να ήταν δική του κόρη. Μόνο τυχαίο μάλιστα δεν ήταν το γεγονός ότι τη συνόδευσε μαζί με την κ. Αγγελοπούλου στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας τον Σεπτέμβριο του 2013, προκειμένου να την παραδώσει στον Βασίλη Αμβροσίου. Τον νεαρό άνδρα που η Καρολίνα Αγγελοπούλου ερωτεύθηκε το 2003, όταν ήταν φοιτήτρια ακόμη, και ο οποίος αποδείχτηκε τελικά ο έρωτας της ζωής της. Η συνύπαρξή τους για δέκα χρόνια, μέχρι την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν ένα γοητευτικό ειδύλλιο, που έμεινε για καιρό επτασφράγιστο μυστικό. Η οικογένεια Αγγελοπούλου δεν επιθυμούσε δημοσιότητα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και η είδηση για την τέλεση του Μυστηρίου στο Λονδίνο είχε διαρρεύσει στα media λίγα 24ωρα πριν από την τελετή. Το «παρών» έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού από την Αθήνα, ενώ το σκηνικό ήταν παραμυθένιο, αφού οι καλεσμένοι κατέφτασαν με ένα κλασικό διώροφο βρετανικό λεωφορείο. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση και το πάρτι του γάμου για τους 110 προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ξεχώριζαν τα ετεροθαλή αδέρφια της Καρολίνας, Παναγιώτης και Δημήτρης Αγγελόπουλος. Οι δύο γιοι του ζεύγους Αγγελόπουλου μεγάλωσαν μαζί με την κόρη της Fuhrerin, είχαν από μικρά παιδιά εξαιρετική σχέση με την αδερφή τους και αναμένεται να δώσουν και αυτοί το «παρών» στο ευτυχές γεγονός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι έχει ήδη έτοιμο το παιδικό δωμάτιο στην κατοικία τους στο Λονδίνο, όπου ζουν και εργάζονται, ενώ δεν έχει διαρρεύσει το φύλο του μωρού.

Ο Βασίλης Αμβροσίου ασχολείται με το real estate, ενώ η σύζυγός του, αφού απασχολήθηκε για αρκετά χρόνια στην Alpha Asset Management, εργάζεται πλέον στα γραφεία των επιχειρήσεων του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου στο Λονδίνο.

Φυσικά, τους τελευταίους δύο μήνες έχει σταματήσει να πηγαίνει στο γραφείο, αφού μπήκε στο τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης της και πλέον βρίσκεται καθημερινά στο σπίτι. Τα τελευταία νέα από το περιβάλλον τους λένε ότι βγαίνουν μια-δυο φορές την εβδομάδα για φαγητό με φίλους από τη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ τα Σαββατοκύριακα κάνουν μικρές βόλτες για να χαλαρώσουν, περιμένοντας δύο αφίξεις τις επόμενες ημέρες. Αυτή του μωρού τους και αυτή της γιαγιάς πλέον Γιάννας, που ετοιμάζεται να υποδεχτεί με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, το εγγονάκι της.

Το καταπίστευμα του Θεόδωρου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έτρεφε ανέκαθεν μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Καρολίνα. Η γνωριμία της με τον κ. Θόδωρο Αγγελόπουλο, όταν πλέον ο γάμος της με τον Γιάννη Παρθένη όδευε προς το τέλος του, αποδείχτηκε σημαδιακή για την κόρη της. Ατεκνος μέχρι τότε ο ισχυρός επιχειρηματίας, δέθηκε από την αρχή με τη μικρή κόρη της αγαπημένης του, κάτι που φάνηκε με μια κίνησή του, όταν η μετέπειτα σύζυγός του τον επισκέφτηκε για ένα τριήμερο στην Ελβετία. Τότε, προτού πάνε στην κατοικία του, όπως αναφέρει στο βιβλίο της η κ. Αγγελοπούλου, είχαν επισκεφθεί ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Εκεί ο κ. Αγγελόπουλος, αφού της είπε ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πατέρας, της τόνισε ότι θέλει να εξασφαλίσει τόσο την ίδια όσο και τη μικρή τότε Καρολίνα. Θέλοντας μάλιστα να κάμψει τις όποιες αναστολές της, συνέχισε λέγοντας ότι αντιμετωπίζει κάποια μικρά προβλήματα με την καρδιά του. Τον λόγο ανέλαβε μετά ο διευθυντής της τράπεζας, που ζήτησε από την κ. Αγγελοπούλου να υπογράψει κάποια χαρτιά, με τα οποία ο επιχειρηματίας της μεταβίβαζε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, εν είδει καταπιστεύματος.

Οπως είχε γράψει στο «Ελληνικό Δράμα» της η κ. Αγγελοπούλου, το νούμερο ήταν τέτοιο που της έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα, όμως, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, δεν χρειάστηκε να το δεχτεί. Η πρόταση γάμου και η γέννηση των δύο αγοριών τους διέψευσαν τον κ. Θόδωρο Αγγελόπουλο, που όμως εξακολούθησε να βλέπει και να αισθάνεται την Καρολίνα σαν κόρη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα