Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού (ΦΩΤΟ)

PARTY! Μόνο μ’ αυτήν τη λέξη θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την πανηγυρική πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και της παρέας του στο Posidonio την Παρασκευή που μας πέρασε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ύστερα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα ξεκούρασης, επέστρεψε απόλυτα ανανεωμένος κι έδωσε το σύνθημα της διασκέδασης με τις νέες του επιτυχίες από το άλμπουμ «Δεύτερη φορά» («Να Της Πεις», «Δεύτερη Φορά»,«Εσένα Θέλω») αλλά και παλαιότερες που έκαναν τον κόσμο να διασκεδάζει και να μη σταματά να τον χειροκροτεί.

Μαζί

του, η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο Νικηφόρος που εντυπωσίασαν με την ερμηνεία και τη σκηνική τους παρουσία ενώ η Φανή Αβραμίδου, ο Πάρις, η Josephine, ο Haris Mos και η Βαλένθια Διγενή ξεσήκωσαν το κοινό.

Στο κατάμεστο Posidonio και στην πανηγυρική πρεμιέρα διακρίναμε: τον Ηλία Φιλίππου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που υπογράφουν τη νέα δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Αργυρού, τον Νίκο Βουρλιώτη με τη σύζυγό του, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Stan που τραγούδησε μετά από πρόσκληση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην πίστα και την Ελευθερία Ελευθερίου.Ακόμη ανάμεσα σε άλλους εκεί βρέθηκαν: ο Πέτρος Δινάλης (MasterTempo), ο Bo, ο Γιώργος Πολυχρονίου και ο Διονύσης Ζάχος με τον επιχειρηματία και μάνατζερ του Γιώργο Κωνσναντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα