Η αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Τρίτη

Κριός Τα ερωτικά διλήμματα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση σήμερα, αλλά κανείς δεν σας υποχρεώνει να πάρετε μια άμεση απόφαση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και να κατασταλάξει. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις υφίστανται κάποιες σημαντικές αλλαγές, που έχουν να κάνουν κυρίως με την οργάνωση. Μην απελπίζεστε χωρίς λόγο.

Ταύρος Διαλέξτε τις παρέες σας πολύ προσεκτικά σήμερα, Ταύροι, γιατί μερικά πρόσωπα του κύκλου σας παραείναι επικίνδυνα για να τα εμπιστευτείτε. Μην αναμείξετε τα επαγγελματικά με

τα αισθηματικά σας. Δώστε έμφαση σε αριθμούς και τεχνικές λεπτομέρειες, είτε αφορούν τα της δουλειάς σας είτε όχι. Η παρατηρητικότητά σας θα σας προσφέρει πολλά.

Δίδυμος Μην επαναπαύεστε στους επαγγελματικούς σας θριάμβους σήμερα, γιατί είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν να λουφάξετε για να σας πάρουν μέσα από τα χέρια την επόμενη μεγάλη νίκη. Προσοχή λοιπόν στον ανταγωνισμό. Σταθερά τα ερωτικά σας, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις. Μην κυνηγάτε αλλαγές που όλα δείχνουν ότι δεν χρειάζεστε τώρα.

Καρκίνος Η έφεσή σας σε χειρωνακτικές εργασίες θα σας βγάλει σήμερα από μία πολύ δύσκολη θέση και θα κλείσει πολλά στόματα που σας αμφισβήτησαν. Δώστε βάση στο άμεσο συμφέρον σας και όχι στις μακροπρόθεσμες απολαβές. Η Αφροδίτη εντείνει το φλερτ στην ατμόσφαιρα. Μην απορρίπτετε το ενδεχόμενο μίας ασυνήθιστης γνωριμίας, με άγνωστη εξέλιξη.

Λέων Η λογική παλεύει με το συναίσθημα κατά τρόπο που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε ακρότητες σήμερα, γιατί δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν. Δώστε προτεραιότητα στον τομέα που σας έχει περισσότερο ανάγκη. Εμπιστευτείτε τους Υδροχόους, ειδικά αν έχετε μακροχρόνια σχέση μαζί τους. Δεν μιλάνε στην τύχη.

Παρθένος Ηρεμία επικρατεί στις φιλικές σας σχέσεις, την οποία δεν πρέπει να υποτιμήσετε καθόλου. Μέσα στη σιωπή είναι που γίνονται οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεργασίες. Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα με απρόοπτο τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τον αναγνωρίσετε κατευθείαν. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί ομαλά στην κατάσταση.

Ζυγός Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από ένα ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα, γιατί μάλλον θα απογοητευτείτε. Καλύτερα να περιμένετε λιγάκι προτού δεσμευτείτε σε μία μη αναστρέψιμη κατάσταση. Σταθερά τα οικονομικά σας. Μήπως ήρθε η ώρα για ένα επιχειρηματικό άνοιγμα που μέχρι πρόσφατα φοβόσασταν να επιχειρήσετε; Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μη φοβηθείτε να ρισκάρετε.

Σκορπιός Η σχέση σας με τα μικρότερα σε ηλικία άτομα θα αποβεί λυτρωτική για την ψυχολογία σας, επομένως κρατήστε τα κοντά σας και αντιμετωπίστε τα με κατανόηση και υπομονή. Έχουν πολλά να σας δώσουν. Προσοχή στις κόντρες που δημιουργεί ο Άρης στον επαγγελματικό χώρο. Μην ενδώσετε σε προκλήσεις που ξέρετε ότι δεν οδηγούν πουθενά.

Τοξότης Προσέξτε σε ποιους δίνετε δικαιώματα, Τοξότες, γιατί η υπερβολική και απότομη οικειότητα θα σας ζημιώσει πολύ σε πρακτικό επίπεδο, αν δεν την τιθασεύσετε έγκαιρα. Κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, μετά από ένα διάστημα με δυσκολία και αβεβαιότητα. Μη βιαστείτε να ξοδευτείτε, όμως, από δω κι από κει.

Αιγόκερως Ο Ερμής ανασύρει μνήμες και ανθρώπους απ’ τα παλιά, δίνοντάς σας εκ νέου την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη σπάνια χημεία σας με ορισμένα άτομα που βγήκαν άδοξα από τη ζωή σας. Μην γυρίσετε την πλάτη σ’ αυτή την προοπτική. Έντονη η κινητικότητα των επαγγελματικών σας. Επωφεληθείτε απ’ την ξεχωριστή επίδραση που ασκείτε στα πρόσωπα με εξουσία.

Υδροχόος Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ανακύπτει σήμερα, διαφορετική απ’ ό, τι έχετε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, πριν συμβουλευτείτε κάποιον εμπειρότερο (Σκορπιό, αν είναι δυνατόν). Προσοχή στις σχέσεις σας με γονείς και γενικά, ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες, αλλά δεν σας συμφέρει να τις θέσετε σε κίνδυνο.

Ιχθύς Η σύγκρουσή σας με έναν φίλο ή εραστή αναδεικνύει ένα πρόβλημα που νομίζατε ότι είχατε λύσει, αλλά στην πραγματικότητα, παραμένει ακμαίο. Διευθετήστε τις συναισθηματικές σας εκκρεμότητες (ειδικά με το παρελθόν), χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στα θέλω σας. Θετικές εξελίξεις φέρνει ο Κρόνος στα επαγγελματικά σας. Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες και θα ανταμειφθείτε.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα