Η απίστευτη topless φωτογράφηση της Lydia Hearst (ΦΩΤΟ)

Είναι αναγνωρισμένο μοντέλο αλλά και ηθοποιός με υπέροχο κορμί και καλές επιδόσεις στην υποκριτική τέχνη τα τελευταία περίπου 10 χρόνια. Έχει εμφανιστεί σε ταινίες τρόμου, και τηλεοπτικές εκπομπές αλλά όπως και να το κάνουμε όταν τη δεις γυμνή είναι θέαμα για να το απολαύσεις!

Πρόσφατα μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να μπορέσει να βοηθήσει την καριέρα της στο χώρο του θεάματος. Την «έγδυσε» το διαδικτυακό περιοδικό treatsmagazine.com που ως γνωστόν είναι το περιοδικό που γδύνει όλες τις επώνυμες προσωπικότητες.

Αλλά Lydia, δεν χρειάζεται να κάνει γυμνές φωτογραφίσεις γιατί κάποιος την ξεγέλασε. Σίγουρα πρέπει να της αρέσει να δείχνει το σώμα της, επειδή το γυμνό είναι μια μεγάλη υπόθεση και τέχνη συνάμα.. Επίσης είναι τέλειο, σχεδόν ψεύτικο, και η φωτογράφιση είχε αρκετή φαντασία..

Το τι υπόσχεται το αμερικανικό περιοδικό «Treats» και γδύνει όλες τις καλλονές δεν γνωρίζουμε. Ο ένας βέβαια λόγος είναι τα χρήματα αλλά συνήθως όταν οι κυρίες είναι πολύ γνωστές αυτό δεν φτάνει. Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι από το 2011 που πρωτο-λανσαρίστηκε το «Treats Magazine» από τις σελίδες του έχουν παρελάσει γυμνές τα πιο καυτά μοντέλα του κόσμου. Εκδότης του περιοδικού είναι ο 48χρονος γνωστός φωτογράφος Steve Shaw, τον οποίο έχουν χαρακτηρίσει ως τον επόμενο Hugh Hefner.

O Shaw είναι γνωστός και για τα διάσημα πάρτι που κάνει στη βίλα του στο Λος Αντζελες, τα οποία όμως, όπως ο ίδιος λέει, δεν μοιάζουν με αυτά του «Playboy» γιατί σε αυτά έρχονται όχι απλά όμορφες γυναίκες και όμορφοι άντρες αλλά και οι πιο κλασάτοι. Ο ίδιος μάλιστα έχει πει: «Ο Hugh Hefner είναι πανέξυπνος αλλά το "Playboy" πλέον είναι εκτός εποχής».

Ο Shaw ξεκίνησε την καριέρα του στη φωτογραφία τη δεκαετία του '90 ως φωτογράφος του αντρικού περιοδικού «Maxim».

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Απολαύστε τη σούπερ κορμάρα:

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα