Η 18χρονη που τα έφτιαξε με τον πατέρα της και τον παντρεύεται !!

Αφού τον εντόπισε στο Facebook και τον γνώρισε κατέληξε τα τελευταία 2 χρόνια να κάνει σχέση μαζί του. Ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της πριν γεννηθεί και ξαναμπήκε στη ζωή της όταν ήταν 5 ετών για να εξαφανιστεί λίγο αργότερα. Όταν έγινε 17 ετών, ο πατέρας της επέστρεψε στη ζωή της για τα καλά. Αφού γνωρίστηκαν και ανακάλυψαν ότι είχαν πολλά κοινά, οι δυο τους αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά.

Αμέσως ένιωσε να προσελκύεται ερωτικά από τον πατέρα της, νιώθοντας παράξενα. "Έβλεπα τον πατέρα μου για πρώτη φορά μετά

από πολλά χρόνια και σκεφτόμουν "είναι τόσο ωραίος". Έλεγα στον εαυτό μου "τι στο καλό σκέφτεσαι; τι δεν πάει καλά με εσένα;". Η σχέση τους γρήγορα έγινε έντονη και αφού έμεινε μαζί του για 5 ημέρες, συνειδητοποίησε πως υπάρχει μεταξύ τους σεξουαλική χημεία.

Γυρνώντας από μια βόλτα για ψώνια και μετά από ένα κολακευτικό σχόλιό του για το σώμα της, τα πράγματα ερωτική τροπή. Το βράδυ πάλευαν στο δωμάτιο και ενώ ήταν έτοιμη να κοιμηθεί, τον δάγκωσε. Παραδέχτηκαν ότι είχαν δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και κατέληξαν να κάνουν έρωτα. Επιμένει ότι δεν ένιωσε παράξενα ή άβολα που έχασε την παρθενιά της από τον πατέρα της.

"Δεν το μετανιώνω καθόλου. Ήμουν χαρούμενη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ερωτευτήκαμε βαθιά", σημείωσε η 18χρονη που σκοπεύει να παντρευτεί τον πατέρα της μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές της, όπως αναφέρει το Dailydot

Δείτε ακόμα:

Ποια Ελληνίδα είπαν ότι έπαιζε σε ιταλική τσόντα; (VIDEO)

Πόσο συχνά κάνουν σεξ οι Έλληνες πριν τις εκλογές;

Ερμηνεύστε τώρα τα σεξουαλικά γυναικεία όνειρα

Δείτε τα πιο πιθανά σημεία τραυματισμού πάνω στο σεξ !

Η Mis Βραζιλιάνικα Οπίσθια 2014.. έγινε ξανά παρθένα (26 ΦΩΤΟ)

Η 50χρονη διάσημη ηθοποιός με τέλειο σώμα (ΦΩΤΟ)

Μήνυσε την εταιρεία για τους οργασμούς που δεν είχε (VIDEO)

Keywords
Αναζητήσεις
τσοντες πατριο;
Τυχαία Θέματα