Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό;

Γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες γυναίκες προσποιούνται, και ένας από τους λόγους είναι ότι αισθάνονται πως είναι καλύτερα να υποκριθούν ώστε να τελειώσει και ο άλλος χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν ολόκληρη κουβέντα, δίνοντας εξηγήσεις.

Οι ειδικοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερα για μια γυναίκα να ενημερώσει τον ερωτικό της σύντροφο ότι κάτι γίνεται λάθος, από το να προσποιηθεί για να μην του καταρρακώσει το «εγώ».

Mια έρευνα όμως που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Sexual Archives» έδειξε ότι οι γυναίκες δεν προσποιούνται μόνο για να προστατέψουν την αυτοπεποίθηση των αντρών.

Προσποιούνται και για να τονώσουν τη δική τους!

Οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στη έρευνα έδωσαν τέσσερις απαντήσεις για τους λόγους που υποκρίνονται οργασμό:

1: Από αλτρουισμό, για να μην πληγώσουν το σύντροφό τους

2: Από φόβο και ανασφάλεια

3: Για να μπορέσουν να ευχαριστηθούν το σεξ ακόμα και αν δεν τελειώσουν

4: Για να ξεμπερδεύουν

Όπως είναι φυσικό οι ερευνητές εντυπωσιάστηκαν περισσότερο με την τρίτη απάντηση, καθώς αυτή έδειξε ότι αρκετές γυναίκες θέλουν να περνούν καλά στο σεξ ακόμα και όταν δεν έρχονται σε πλήρη οργασμό.

Μάλιστα και οι γυναίκες sexpert που ασχολήθηκαν με το θέμα ομολόγησαν πως τα βογκητά και οι αναστεναγμοί που βγάζουν ακόμα και όταν δεν είναι εντελώς ερεθισμένες, τις κάνουν να αισθάνονται πιο «αναμμένες».

Άλλωστε οι ήχοι του σεξ (ακόμα και φτιαχτοί) είναι απαραίτητοι όπως τα ηχητικά εφε των ταινιών δράσης. Σκεφτείτε μόνο να βλέπατε μια τσόντα στο «μουγκό».. Δεν θα είχε αξία..

Keywords
Τυχαία Θέματα