Γεωργιάδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Με αυτά που λέει ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα στη δραχμή" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Δεν είπα ότι θα βγάλω τα χρήματα έξω αλλά πως θα τα πάρω από την τράπεζα, δέχομαι ότι θα έπρεπε να ήμουν περισσότερο προσεκτικός» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τους Γρηγόρη Ψαριανό και Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Σημείωσε πως ο ίδιος δεν ανήκει στους εκατομμυριούχους του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν τα χρήματα τους έξω.


Τόνισε ότι με αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ «η χώρα θα οδηγηθεί στην δραχμή» ενώ κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει τη θέση του διαφορετικά –όπως είπε- η χώρα θα έχει πρόβλημα.


Σε ερώτηση για την αλλαγή στάσης του Αντώνη Σαμαρά που ήταν ως αντιπολίτευση αντιμνημονιακός, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως «ο πρωθυπουργός στην πιο σκληρή μνημονιακή φάση έλεγε ότι η συνταγή είναι λάθος αλλά θα σεβαστώ την υπογραφή της χώρας».


Απέρριψε τα περί επέλασης του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει τα ποσοστά των ευρωεκλογών.


Για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε ότι θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής, στο οποίο θα συναντηθούμε όλοι, ενώ είπε πως είναι λάθος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μπει στο παιχνίδι της προεδρικής εκλογής.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να προέρχεται ή από την κεντροδεξιά ή την κεντροαριστερά ή είναι να είναι ακόμα και ένα πρόσωπο εκτός πολιτικής σκηνής».

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Αργύρη Ντινόπουλου ότι στο θέμα της αξιολόγησης είναι με την Ρένα Δούρου, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο υπουργός Εσωτερικών είπε … «πως είναι με την περιφερειάρχη Αττικής αλλά πρέπει να προχωρήσει η αξιολόγηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα