Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει το θαύμα στη ζωή σου αλλά μπορεί να φέρει και το αίσθημα της απόλυτης απώλειας. Τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης και από εσένα εξαρτάται το πώς θα αντιδράσεις στα γεγονότα. Κοινώς, αν εμμένεις στον εγωισμό σου, στην τάση σου να θέλεις να γίνεται το δικό σου και να κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν, μάλλον θα χάσεις το παιχνίδι. Οι αλλαγές επιβάλλονται. Ωστόσο, αλλαγή δεν είναι μόνο ο χωρισμός και η ανεύρεση άλλου συντρόφου που αν νιώθεις ότι είναι αναγκαίο, μπορείς να την υιοθετήσεις. Η αλλαγή πρέπει να είναι εσωτερική...
ΚΑΡΙΕΡΑ

- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως θα ήταν καλύτερα να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση στη δουλειά με σκοπό να συγκεντρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία πριν δράσεις. Σοφία από πλευράς σου θα ήταν να μη γίνεις για μία ακόμη φορά ο μπροστάρης που παρορμητικά θα διεκδικήσει αλλά να χαράξεις μια πορεία πλεύσης με σύνεση, προκειμένου να έχεις το απαραίτητο υλικό για να χτίσεις το οικοδόμημα που ονειρεύεσαι.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω τη διαχείριση των οικονομικών μου γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Επικεντρώνεσαι στα θέματα που σου αρέσουν, στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου αλλά, με τη σύνοδο του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιό σου, δυσκολεύεσαι να μπαίνεις στη θέση των άλλων, εμμένεις σε μία συγκεκριμένη οπτική γωνία και θεωρείς ότι όλα πρέπει να γίνονται με τον δικό σου τρόπο και στον χρόνο που εσύ επιλέγεις. Με λίγα λόγια, η παγίδα σου είναι ο εγωισμός σου γιατί σε κάνει να πηγαίνεις για μαλλί και να βγαίνεις κουρεμένος/η.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επικείμενη έκλειψη επηρεάζει τις σχέσεις σου γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου. Καλό θα ήταν να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ακόμη κι αν έχεις δίκιο. Μη διεκδικήσεις τώρα κάτι από συναδέλφους και ανωτέρους. Καλύτερα να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση, μιας και αυτές οι μέρες με τις αργίες σου το επιτρέπουν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μπαίνω στη θέση των άλλων. Ας κατανικήσω την τάση μου να μην ακούω ει μη μόνο τις δικές μου ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτές οι μέρες ναι μεν είναι γενικώς δύσκολες για όλους μας αλλά δεν σε αποκλείουν από το να χαρείς τον έρωτα, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι γιατί δεν αποκλείονται οι απογοητεύσεις. Είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου κάποιος έρωτας του παρελθόντος και να σε αναστατώσει συναισθηματικά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλά θα κάνεις να φυλάς τα νώτα σου γιατί μπορεί κάποιοι άσπονδοι φίλοι να κινούνται παρασκηνιακά σε βάρος σου και να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Προσπάθησε να κρατάς τις ισορροπίες και να μην υπόσχεσαι πράγματα που θα σου είναι δύσκολο να κρατήσεις. Οι παρεξηγήσεις αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανές και μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω λίγο περισσότερο όταν οδηγώ ή –γενικότερα- ταξιδεύω. Ας προβλέψω ότι μπορώ για να αποφύγω τις ταλαιπωρίες και ας μην είμαι νευρικός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πιέσεις που δέχεσαι είναι ισχυρές και από πολλές πλευρές. Τώρα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να αντιδράσεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείς, προκειμένου να συντηρήσεις τη σχέση σου. Αν, ωστόσο, τα γεγονότα σου δείχνουν ότι αυτό που σου καθρεπτίζει το ταίρι σου δεν σε προάγει, τότε η περίοδος είναι η πιο ενδεδειγμένη για να «δουλέψεις» με την τάση σου να εξαρτάσαι, να βρεις την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία σου και να υποστηρίξεις τον εαυτό σου. Κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, οι αλλαγές όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οικογένεια και καριέρα βρίσκονται στο στόχαστρο των άστρων κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις τις ισορροπίες όταν όλα τρίζουν γύρω σου. Το βέβαιο είναι ότι οι αντιδράσεις σου θα είναι οι ενδεδειγμένες μόνο στην περίπτωση που δεις τα πράγματα από απόσταση σαν να παρακολουθείς αντικειμενικά μια παράσταση. Αν αφήσεις τον υποκειμενισμό σου να σε κατευθύνει, μπορεί να κάνεις μοιραία λάθη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να συντονιστώ με το μήνυμα αυτών των αγίων ημερών και ας είμαι γεμάτος/η αγάπη και διάθεση συγχώρεσης, ιδιαίτερα με τους δικούς μου ανθρώπους, έστω κι αν έχουν κάνει κάποια λάθη απέναντί μου.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Φαίνεται ότι τα άστρα δεν σου στερούν τον έρωτα. Ίσως να μη τον φωτίζουν τόσο όσο θα ήθελες αυτή την περίοδο αλλά, αν θέλεις να συντηρήσεις μια σχέση ή να παραμείνεις στο παιχνίδι, δεν είναι ανατρεπτικά (εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης έχει άλλη γνώμη). Η περίοδος είναι καλή για περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας. Επίσης δεν αποκλείεται να σε χτυπήσουν κατακούτελα τα βέλη του κεραυνοβόλου έρωτα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επικείμενη ηλιακή έκλειψη προσβάλει τον τομέα της καριέρας σου στην ηλιακή σου οικοθεσία γι αυτό να προσέχεις τις κινήσεις σου. Ίσως να συμβούν γεγονότα που θα είναι δύσκολα ή ανατρεπτικά. Η έκβασή τους θα εξαρτηθεί από τον προσωπικό σου χάρτη και το πώς θα τα διαχειριστείς. Σε κάθε περίπτωση, η ενδεδειγμένη διαχείριση είναι να επιδεικνύεις κατανόηση και να μην ενδίδεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας απολαύσω τις αργίες και, γενικότερα, το Πασχαλινό σκηνικό με τους αγαπημένους μου. Πρέπει οπωσδήποτε να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία και σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο. Η όψη είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική για τα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης και να πάρεις σοβαρή στάση έναντι της προσωπικής σου ζωής. Η περίοδος είναι καλή για να πάρεις τις αποφάσεις σου για το μέλλον.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επιτακτική ανάγκη σου για οικονομική ρευστότητα θα σε αναγκάσει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, ακόμη κι αν χρειαστεί να θυσιάσεις τις αργίες σου. Το θετικό είναι ότι τώρα μπορείς να βάλεις τις βάσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις, να βρεις τους συμμάχους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να κάνω οικονομία, να βρω καλύτερους τρόπους διαχείρισης των πόρων μου. Αν χρωστάω, ας κάνω ότι μπορώ για να ξεχρεώσω κι αν μου χρωστούν, ας κάνω μια προσπάθεια να διεκδικήσω τα χρήματά μου.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο σταυρός που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο, έχει σαν επίκεντρο το ζώδιό σου, μιας και ο μόνος προσωπικός πλανήτης που συμμετέχει σε αυτόν είναι ο Άρης και βρίσκεται στο ζώδιό σου. Με λίγα λόγια κουβαλάς ένα σταυρό σε όλους τους τομείς και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τον διαχειριστείς. Στον ερωτικό τομέα θα τα καταφέρεις μόνο στην περίπτωση που δεν θα κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν, θα περιορίσεις τις παρορμήσεις και τις επιθετικές σου συμπεριφορές, θα κατανικήσεις τον εγωισμό σου που σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ειδικός/η στις σχέσεις και άρα έχεις πάντα το δίκιο με το μέρος σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλά θα κάνεις να προσέχεις την κάθε σου κίνηση για να μην κάνεις κάποιο μοιραίο λάθος και διαταράξεις τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Γενικότερα, η περίοδος είναι η πλέον ακατάλληλη για να διεκδικήσεις κάτι σημαντικό από ανωτέρους και συναδέλφους. Μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να προσέχω περισσότερο την υγεία μου και να μην κάνω καταχρήσεις. Καλό θα ήταν να αρχίσω ένα πρόγραμμα άσκησης για να εκτονώνω αρνητική ενέργεια και να με βοηθήσει να ανακτώ τις σωματικές μου δυνάμεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, αναμένονται αρκετά ευχάριστες στιγμές, ιδιαίτερα αν θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης, να σηκώσεις το βάρος της, να πάρεις τη ζωή σου στα σοβαρά. Τώρα σκέψου για το μέλλον και αποφάσισε τι πρέπει να κάνεις για να υποστηρίξεις τα θέλω σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι με την επικείμενη ηλιακή έκλειψη στον άξονά σου και τις επιδράσεις του σταυρού, οι αναστατώσεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου. Πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες, τη σκληρή δουλειά και πιθανώς τις αδικίες που μπορεί να υπάρξουν. Το θετικό είναι ότι ξέρεις πώς να αντιδράς όταν όλα γύρω σου είναι άνω κάτω. Μιλάμε για το ταλέντο σου!
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω λίγο γιατί μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου. Επίσης, ας προσέχω την υγεία μου και ας αποφύγω τις καταχρήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ουρανό στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι να παίζει καθοριστικό ρόλο στους έρωτές σου, όλα μπορεί να συμβούν. Κεραυνοβόλοι έρωτες, περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας, ύποπτα παιχνίδια, διεκδίκηση της ανεξαρτησίας σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι τώρα καλείσαι να γίνεις πιο συνειδητοποιημένος/η στον αισθηματικό τομέα, να αποκτήσεις επίγνωση των πράξεών σου, να μετατρέψεις τις εμπειρίες σου σε φάρους που θα σου φωτίζουν το δρόμο για να γίνεις καλύτερος/η.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκάζεσαι να αναλώνεσαι σε πολλές δραστηριότητες, όχι πάντα ευχάριστες καθώς οι προσπάθειές σου να κάνεις δημιουργικά πράγματα θα αναστέλλονται από τις υποχρεώσεις που θα προκύπτουν και θα σε αναγκάζουν να αλλάζεις το πρόγραμμά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ίσως είναι απαραίτητο να αναθεωρήσω κάποιους στόχους ή φιλίες μου. Ας είμαι ανοικτός/η ώστε να δεχτώ τα γεγονότα και να τα χειριστώ έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο σταυρός των πλανητών που σχηματίζεται με ακρίβεια αυτή την περίοδο, επηρεάζει το ζώδιό σου γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, είναι ενθαρρυντική για τα αισθηματικά σου καθώς ο Ήλιος τα ζεσταίνει και τα φωτίζει αλλά η σύνοδός του με τον Ερμή σε κάνει υποκειμενικό και βγάζει στην επιφάνεια τον εγωισμό σου με τους κινδύνους που κάτι τέτοιο συνεπάγεται.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτές τις μέρες πρέπει να προσέχεις όλους και όλα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις μια στάση παρατηρητή στα γεγονότα, να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις, να συγκεντρώνεις το υλικό σου παρακολουθώντας τους άλλους, προκειμένου να έχεις όλες τις παραμέτρους των θεμάτων σου πριν βάλεις στόχους και αποφασίσεις να τους υλοποιήσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου, μιας και αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για κάτι τέτοιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν και το θέμα έρωτας μοιάζει να είναι δευτερεύον για σένα σε σχέση με άλλα αυτή την περίοδο, είναι στο χέρι σου να μην μείνεις ακάλυπτος/η. Αν ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης δεν προσβάλλεται, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να περάσεις καλά, να χαρείς, να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να χτυπηθείς από τα βέλη...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών αλλά το ευχάριστο είναι ότι τώρα έχεις πολλές ελπίδες να αμειφθείς για τους κόπους σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου με την Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών σου της ηλιακής σου οικοθεσίας, είναι ενθαρρυντικό καθώς βάζει τις βάσεις για να δικαιωθείς για τους κόπους σου. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου οπωσδήποτε, αργά ή γρήγορα, αρκεί να δουλεύεις σκληρά και να μην αποφεύγεις την ευθύνη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω όταν οδηγώ ή –γενικότερα- όταν ταξιδεύω.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο για να σε ευνοήσει, ιδιαίτερα αν επιδιώκεις μια σοβαρή σχέση υπό τον όρο να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις και την ευθύνη της. Αν, λοιπόν, θέλεις να δεσμευτείς, σκέψου σοβαρά με ποιον τρόπο θα το πετύχεις και τι είναι αυτό που θα καταθέσεις από τον εαυτό σου για να υπάρξεις σε μια σχέση που να σε προάγει.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είσαι σε αρκετά καλή κατάσταση (πάντα σε σχέση με τους υπολοίπους αντιπροσώπους του ζωδιακού). Μέσα σε αυτές τις μέρες μπορεί να δεχθείς κάποια επαγγελματική πρόταση. Μην τη θεωρήσεις αμελητέα. Σκέψου ότι μπορεί να κρύβεται κάποια μεγάλη ευκαιρία για σένα. Να προσέχεις τις συναλλαγές σου με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλεια και απέφυγε να διεκπεραιώσεις τώρα κληρονομικές εκκρεμότητες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω την Αφροδίτη στο ζώδιό μου για να δώσω και να πάρω αγάπη, ιδιαίτερα τώρα που η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή. πηγή:astrology.gr

Keywords
ζωδια σημερα, καριερα, επηρεάζει, ιχθύες, βασεις, αρης, σταυροι, τραπεζες, εκκρεμότητες, astrology, κινηση στους δρομους, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, επιθυμιες, ημερολόγιο, το θεμα, αφροδιτη, γωνια, δουλεια, εγωισμος, θεμα, καριερα, οικονομια, οψη, παιχνιδια, περιοδος, προγραμμα, υγεια, αγαπη, αστρα, αξιοπρεπεια, αργιες, ατμοσφαιρα, βρισκεται, γεγονοτα, γινεται, γινονται, δεχεσαι, δημοσιο, ευχαριστο, ευκαιρια, υπαρχει, εκβαση, εκλειψη, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενεργεια, εξοδα, επηρεάζει, ευθυνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, θαυμα, θετικο, θυμασαι, οικο, κινηση, κρονος, λαθη, λαθος, λογια, μικρο, μπαταριες, μπορεις, νωτα, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, οπωσδηποτε, οφελος, πηγη, προβληματα, ρολο, σοφια, σπιτι, σχεδια, ταση, τι ειναι, φορα, χερι, ανω κατω, ασφαλεια, δικιο, δωσεις, ερωτες, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, ιχθύες, μοιαζει, νιωθεις, παιχνιδι, θεματα, υλικο, ξεχνας
Τυχαία Θέματα