Έτοιμος να πετάξει για Βρυξέλλες ήταν συνεργός του Παλαιοκώστα

Ο αυτοαποκαλούμενος αναρχικός είχε συλληφθεί το 2008 στην Θεσσαλονίκη μαζί με τους υπόλοιπους δράστες οι οποίοι αποτελούσαν τη συμμορία Παλαιοκώστα κατηγορούμενοι για την απαγωγή του βιομήχανου Γ. Μυλωνά.

Μάλιστα η εμπλοκή στην απαγωγή ήταν η ενοικίαση, με πλαστά στοιχεία, του διαμερίσματος όπου κρατήθηκε φυλακισμένος ο επιχειρηματίας όσο καιρό κράτησαν οι διαπραγματεύσεις και μέχρι η οικογένειά του να πληρώσει τα λύτρα για να απελευθερωθεί.

Ο Π. Γεωργιάδης τότε είχε προφυλακιστεί

και εν συνεχεία καταδικαστεί για συνέργεια στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής, ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους στους οποίους δεν αναφερόταν ρητά η απαγόρευση της εξόδου από την Ελλάδα. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος όρος υπονοείται.

Ο Γεωργιάδης λοιπόν εμφανίστηκε στην πύλη επιβίβασης επιβατών με προορισμό τις Βρυξέλλες, έχοντας στην κατοχή του εισιτήριο και μάλιστα με το όνομά του.

Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό σήμανε συναγερμό με τους αστυνομικούς να πληκτρολογούν το όνομά του και να διαπιστώνουν ότι ισχύει ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο Π. Γεωργιάδης θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι ληστές του Διστόμου (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα