Επτά βήματα για παθιασμένο σεξ μέσα στις γιορτές

Αλλάξε διάθεση. Αυτό είναι πρώτο βήμα. Χαλάρωσε και πες στον εαυτό σας πως αξίζεις περισσότερο χρόνο στην κρεβατοκάμαρα. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για λίγο περισσότερο αλκοόλ. Μιας και κάνει κρύο πιείτε με το σύντροφό σου λίγο κονιάκ ή ζεστό κρασί τα βράδια που θα καθίσετε σπίτι. Αποφύγετε τις υπερβολές, αλλά μπείτε στο κλίμα.

Κάνε πράξη όσα σκέφτεσαι. Η εορταστική διάθεση που επικρατεί αυτές της ημέρες θα πρέπει να είναι κίνητρο για παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα. Ξεκίνα υποδυόμενη ρόλους και φορώντας στολές που εκείνος θέλει και κάνοντας σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας.

Γέμισε τις κάλτσες στο τζάκι με πονηρά δώρα. Αγόρασε μία από αυτές τις μεγάλες κόκκινες κάλτσες που βάζουμε δώρα και γέμισε την με σέξι εσώρουχα -κόκκινα κατά προτίμηση- ή με άλλα παιχνίδια για τις συνευρέσεις σας. Πρόσεχε μόνο μην την ανοίξει μπροστά στην οικογένειά του!

Γράψε κουπόνια του έρωτα. Γράψε σε ένα χαρτί όσα θέλεις να του κάνεις ή θέλεις να σου κάνει και πες του πως θα την εξαργυρώσει όποτε θέλει. Κόλλησε πάνω και ένα σοκολατάκι και δώσε του ένα τέτοιο κουπούνι κάθε μέρα πριν πάει στο γραφείο. Περίμενε να γυρίσει στο σπίτι το βράδυ!

Ο έρωτας περνά από το στομάχι. Θέλεις ο καλός σου να αυξήσει τις επιδόσεις του; Τα Χριστούγεννα είναι κατ' εξοχήν μια εορτή για τους καλοφαγάδες και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς φτιάχνοντας πιάτα με φαγητά που ανεβάζουν τη λίμπιντό του. Μπες εδώ για νας δεις ποιες τροφές τον "ανεβάζουν".

Τυλίξου ως δώρο. Το βρίσκεις αστείο; Δεν θα έπρεπε! Βρες μια τεράστια κορδέλα από κάποιο μαγαζί φόρεσε ένα σέξι κορμάκι σε κόκκινο χρώμα και άνοιξε την πόρτα όταν γυρίσει σπίτι. Θα δεις μια λάμψη στα μάτια του σαν να είδε το καλύτερο δώρο κάτω από το δέντρο! Εγγυμένο κόλπο.

Ανανεωθείτε με ρομαντικά διήμερα. Ξέρουμε πως τις γιορτινές αυτές μέρες θες να περάσεις και μερικές στιγμές με την οικογένειά σου, αλλά όλοι θα σε καταλάβουν αν τους πεις πως θες να μείνεις λίγο μόνη σου με τον καλό σου. Κάντε μια κράτηση τελευταίας στιγμής για ένα ρομαντικό προορισμό και μείνετε στο ξενοδοχείο όλη μέρα. Βγείτε μόνο για φαγητό και επιστρέψτε για περισσότερο έρωτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα