Επιστολή-"βόμβα" του Μητσοτάκη στον Σαμαρά

Μία γραπτή δήλωση με παραλήπτη τον Αντώνη Σαμαρά ετοιμαζόταν να δημοσιοποιήσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, η οποία θα αποτελούσε βόμβα στα εσωτερικά της ΝΔ. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η δήλωση του επίτιμου προέδρους της ΝΔ «έφτασε

σε ορισμένους αποδέκτες», αλλά αποσύρθηκε την ύστατη ώρα «σταθμίζοντας τις επιπτώσεις που θα είχε στο εσωτερικό του κόμματος».

Στη δήλωση ο επίτιμος τασσόταν υπέρ της ψήφισης από τη Νέα Δημοκρατία της όποιας συμφωνίας της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με τους εταίρους τονίζοντας μάλιστα ότι «η ΝΔ οφείλει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό να υπογράψει μια επώδυνη συμφωνία με τους πιστωτές» και ότι «την ώρα που η πατρίδα μας χαροπαλεύει, κομματικοί και πολύ περισσότερο προσωπικοί υπολογισμοί δεν έχουν θέση».

«Το άθλιο σύστημα που μας ταλαιπώρησε, τα τελευταία χρόνια, άλλα να λέμε όταν είμαστε αντιπολίτευση και άλλα όταν να πράττουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση, καιρός είναι να πάρει ένα τέλος» κατέληγε στη επιστολή του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η ύπαρξη της συγκεκριμένης επιστολής διαψεύδεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα