Ελλάς ,το μεγαλείο σου…..

Ελάτε τώρα ,το πήρατε, μήπως, στα σοβαρά; Χα ,χα ,χά ! Μια πλάκα ήταν αγαπητοί συμπολίτες ! Τι θέλατε δηλαδή; Να οδηγηθεί κανονικά, σε αίθουσα των δικαστηρίων ο διάλογος δύο αδιόρθωτων πλακατζήδων , του Χαϊκάλη και του Αποστολόπουλου! ; Προς Θεού ! Χαμπάρι δεν παίρνουμε από αστεία πια ; Τόσο πολύ στέγνωσε η ψυχή μας απ’ τα βάσανα ; Ελεγαν και καμία σαχλαμαρία για να περάσει η ώρα τους οι άνθρωποι και…τσουπ ,βρέθηκαν στο στόχαστρο κάποιων παθολογικά καχύποπτων πολιτικών και διαφόρων νοσηρών εγκεφάλων του δημοσίου βίου! Μάλιστα κύριοι ! Δυο παλιόφιλοι καλαμπουρτζήδες κόντεψαν να κατηγορηθούν για

κακούργημα .

Απίστευτο ! Μιλούσαν ,λέει, για χρήματα που θα πήγαιναν για την εξαγορά ψήφου του κ, βουλευτή. Αν είναι ποτέ δυνατόν !! Τέτοια πράγματα γίνονται μωρέ στην Ελλάδα μας; Είναι βρε στο χαρακτήρα του Ελληνα αυτά; Για βλάκες μας περνούν αυτοί που τα λένε ; Α ,να χαθούν οι κατεργαραίοι !

Αρρωστημένα μυαλά ,κύριε μου !

Στο αρχείο ,λοιπόν, το καλαμπούρι και με γέλια δυνατά! Ουφ! Αναστέναξαν ανακουφισμένοι διάφοροι εντιμότατοι κύριοι.

Τι ΑΚΡΙΒΩΣ συνέβη με τους εν λόγω δύο τυπάδες δεν θα το μάθουμε ΠΟΤΕ ,εννοείται. Διότι η ουσία της μικρής αυτής άθλιας ιστορίας είναι, ότι ο μεσιέ Αποστολόπουλος ΔΕΝ αρνήθηκε την «προσέγγιση» για μια απόπειρα εξαγοράς του μεσιέ Πωλ Χαϊκάλη .Είπε μόνο, ότι την έκανε για να τον…δοκιμάσει και τον εκθέσει ,αν θα δεχόταν! Με λίγα λόγια ,το ΑΔΙΚΗΜΑ έγινε και ομολογήθηκε από τον έξοχο μεσιέ νταραβέρ , κ. Αποστολόπουλο - ασχέτως του τι είπε ο μπερδεμένος κ. Χαϊκάλης στον εισαγγελέα .Και είναι ΑΛΛΟ ζήτημα τώρα ,τα ΚΙΝΗΤΡΑ του ενός και του άλλου γι’ αυτά τα ραντεβού τους.

Αλλά ,είπαμε: Η υπόθεση στο αρχείο, και πάει τελείωσε! Το αδίκημα εξαερώθηκε! Γιατί αυτό; Μα ,διότι στην Ελλαδα είστε καλοί μου ,όχι στη Δανία του Νότου ,που θα μας έλεγε και ο ατελείωτος ΓΑΠ ,αν του ζητούσαμε τη γνώμη. Αντε ,λοιπόν, ψηλά το ποτήρι ! Εβίβα μας ! Και χρόνια πολλά !

Και μην ξεχνάτε τα ένδοξα λόγια : Ελλάς, το μεγαλείο σου βασίλεμα δεν έχει !

Keywords
Τυχαία Θέματα