Εκλογές Προέδρου: Τι θα κάνουν οι 24 ανεξάρτητοι βουλευτές;

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το parapolitika.gr παρουσιάζει όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τις προθέσεις των 24 ανεξάρτητων βουλευτών.

Αναλυτικά:

Πέτρος Τατσόπουλος: Τις τελευταίες ημέρες γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε πρόσφατα πως αποδέχτηκε τον... όρο να μην ψηφίσει στην προσπάθειά του να ενταχθεί στο ΠΟΤΑΜΙ.

Μίμης Ανδρουλάκης: Αναμένεται να πει τρία

ΟΧΙ.

Βασίλης Καπερνάρος: "Ο περισσότερος κόσμος μου λέει να ψηφίσω ΄΄όχι΄΄ για πρόεδρο της Δημοκρατίας" είπε στην τελευταία του συνέντευξη.

Οδυσσέας Βουδούρης: Από τους "σίγουρος" που θα πει ΟΧΙ και στις τρεις ψηφοφορίες. Θυμίζουμε μάλιστα πως έχει ζητήσει την προκήρυξη εκλογών και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την επόμενη Βουλή

Γιώργος Νταβρής: Θα ψηφίσει και τις τρεις φορές και δεν θα είναι υποψήφιος ξανά, όπως δήλωσε πρόσφατα.

Χρήστος Αηδόνης: «Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές. Η υποψηφιότητα του κ. Δήμα μπορεί να υπερψηφιστεί», είπε χαρακτηριστικά καθιστώντας σαφές ότι θα υπερψηφίσει και τις τρεις φορές.

Μίκα Ιατρίδη: Έχει πει χαρακτηριστικά πως δεν θα ψηφίσει: "«Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Η πολιτική της κυβέρνησης απέτυχε. Είτε τη σταματούμε και παλεύουμε για την αποκατάσταση της βλάβης, είτε είμαστε συνένοχοι στο αποτελείωμα της χώρας" δήλωσε πρόσφατα.

Κώστας Γιοβανόπουλος: Δείχνει να είναι θετικός, ωστόσο κρατάει κλειστά τα χαρτιά του...

Χρυσούλα Γιαταγάνα: Δεν πρόκειται να δώσει "ψήφο εμπιστοσύνης" στην κυβέρνηση και στις τρεις ψηφοφορίες...

Θεόδωρος Παραστατίδης: Δεν πρόκειται να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες. Έχει ζητήσει την προκήρυξη εκλογών και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την επόμενη Βουλή

Γιώργος Κασαπίδης: Θα είναι απών από τη ψηφοφορία, επειδή "έχασε" τον πατέρα του.

Ραχήλ Μακρή: Θα πει ΟΧΙ και στις τρεις ψηφοφορίες.

Πάρις Μουτσινάς: Έχει δηλώσει ανοιχτά πως δεν θα ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι η ψηφοφορία δεν έχει σχέση με το πρόσωπο και τόνισε ότι δεν θα δώσει θετική ψήφο στον Σταύρο Δήμα γιατί δεν θέλει να νομιμοποιήσει την κυβερνητική πολιτική.

Παναγιώτης Μελάς: Θετικός κατά... 80%!

Γιάννης Κουράκος: Η τελευταία δήλωσή του ήταν η εξής: "Θα ψηφίσω θετικά για Πρόεδρο αν με πείσει ο Σαμαράς ότι δεν θέλει εκλογές".

Θεοδώρα Τζάκρη: Από τις "σίγουρες" για τρία ΟΧΙ

Μάρκος Μπόλαρης: Έχει πει ανοιχτά πως δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για ανάγκη αλλαγής της ασκούμενης πολιτικής.

Κατερίνα Μάρκου: Σε ανακοίνωση που εξέδωσε δηλώνει ότι θα ψηφίσει θετικά επικαλούμενη συνθήκες αποσταθεροποίησης

Σπύρος Λυκούδης: Θα ψηφίσει ΝΑΙ. Σε τελευταία του συνέντευξη υποστήριξε μάλιστα τα εξής: «Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο εξόδου από τη κρίση αλλά δεν έχω δει εναλλακτικό πρόγραμμα διεξόδου από τη κρίση από άλλη παράταξη»

Βύρων Πολύδωρας: Σήμερα εμφανίστηκε αινιγματικός για την στάση του όταν δήλωσε τα εξής: "Θα ψηφίσω κατά συνείδηση, που είναι άγρυπνη, εθνική, χαλύβδινη, και όχι πλαστική".

Γρηγόρης Ψαριανός: Από τα σίγουρα ΝΑΙ.

Βασίλης Οικονόμου: Θα ψηφίσει ΠΑΡΩΝ στη πρώτη ψηφοφορία...

Τέλος, άγνωστες είναι οι προθέσεις των δύο προφυλακισμένων, πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα