Ειρήνη Σπυρίδη: "Πολιτική τέλος μετά την «Σινιόρα Μαλένα»"

Στο θεατρικό σανίδι πλάι στη Βάνα Μπάρμπα ανέβηκε πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός και δημοσιογράφος Ειρήνη Σπυρίδη, συμμετέχοντας στην πρώτη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Malena» του Giuseppe Tornatore στο θέατρο Ορφέας.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, «η παράσταση ήταν μία καλή αφορμή για να εγκαταλείψω οριστικά τον χώρο της πολιτικής με τον οποίο ασχολήθηκα για ένα μικρό

χρονικό διάστημα της ζωής μου, καθώς θέλω να αφιερωθώ σε αυτά που έχω σπουδάσει και δεν είναι άλλα από την δημοσιογραφία, το θέατρο και την τηλεόραση. Η παράσταση που είχε τον τίτλο "Σινιόρα Μαλένα", κατέβηκε πριν λίγες εβδομάδες, καθώς ολοκληρώθηκε ο αριθμός των προγραμματισμένων εμφανίσεων, πήγε περίφημα και είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβαλλα σε αυτή την επιτυχία».

Η Ειρήνη Σπυρίδη, συνεργάστηκε με αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς σε θεατρικές παραστάσεις της Αθήνας, αλλά και σε τηλεοπτικά σίριαλ, όπως με τους Αντ. Καφετζόπουλο και Γιώργο Παρτσαλάκη στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», τον Στ. Τζώρτζογλου στο «Ιδιαιτέρα για κλάματα», τον Γ. Ζουγανέλη στο «Ζούγκα Σύμμορυ» και τον Ηλία Λογοθέτη «Υπερ άνω η πατρίς». Παράλληλα από τα 18 της έχει σημαντική παρουσία και στο θεατρικό σανίδι και συνεργασίες μεταξύ των οποίων με: Φίνου, Γκίνη, Ζιάγκο, Βορκά, Τσιγαρά και άλλους. Στην τηλεόραση παρουσίαζε τις εκπομπές Thats all και VIP στο Alter. Εχει φοιτήσει στην ανωτέρα Δραματική σχολή "ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ".

Keywords
Αναζητήσεις
ειρηνη σπυριδη, ειρηνη σπυριδη ηθοποιος
Τυχαία Θέματα