Δικογραφία σε βάρος απόστρατου Υποστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου πέρασε αρκετές ώρες το απόγευμα της Δευτέρας εν αποστρατεία υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στο χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του ΠΑΓΝΗ , ευρισκόμενος -σύμφωνα με τις πληροφορίες- σε κατάσταση μέθης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Υποστράτηγος ε.α. (που έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε σημαντικά πόστα και στην Κρήτη) ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί ο γιος του μετά την εμπλοκή του με το δίκυκλο που οδηγούσε σε τροχαίο

ατύχημα.

Όταν έφτασε εκεί- όπως καταγγέλθηκε- επιτέθηκε φραστικά σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και οι τελευταίοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν τη βοήθεια ανδρών του Τμήματος ΒΟΑΚ, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία για το τραγικό τροχαίο στο Φόδελε, με τους δύο νεκρούς.

Ο απόστρατος αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν πτοήθηκε από την εμφάνιση των πρώην συναδέλφων του, τους οποίους δεν δίστασε και να χτυπήσει, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Εκεί υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε πως οι συγκεκριμένοι ήταν αστυνομικοί, αλλά θεώρησε πως πρόκειται για άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας του Νοσοκομείου. Επεσήμανε επίσης ότι όλα ξεκίνησαν από την αγωνία του για την κατάσταση της υγείας του γιου του.

Ο απόστρατος αξιωματικός αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο οι εξηγήσεις που έδωσε μάλλον δεν ικανοποίησαν τους εμπλεκόμενους καθώς υποβλήθηκαν μηνύσεις και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία...

Cretalive

Keywords
Τυχαία Θέματα