Διαβάστε στο CRASH που κυκλοφορεί την σήμερα, 25 Ιουνίου, στα περίπτερα

Εκρηκτική αποκάλυψη: Ο υπόγειος πόλεμος Σαμαρά κατά Καραμανλή. Πώς το Μαξίμου μπλοκάρει την έρευνα για το σχέδιο απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού. Γιατί έρχεται να καταθέσει στον ανακριτή ο αμερικανός πράκτορας William B.B.

Συνέντευξη – φωτιά: «Είμαι έτοιμος να κάνω το Δεξιό Ποτάμι!». Ο Τάκης Μπαλτάκος αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδια του όπως και τα κρυφά ραντεβού με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

εντός Κοινοβουλίου.

Ρένα Δούρου: «Δεν έχω βεντέτα, έχω πόλεμο με τα συμφέροντα». Η νέα Περιφερειάρχης Αττικής σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη- μιλά για πρώτη φορά, για τα συμφέροντα στην περιφέρεια, για δημοσιογράφους που είναι σε pay roll ομίλων, απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν «δελφίνο» του ΣΥΡΙΖΑ,

για το γήπεδο της ΑΕΚ και για την δημιουργία τεμένους στην Αττική».

ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τις παρακολουθήσεις στελεχών του τρίτου σε δύναμη κόμματος στην Ελλάδα. Πως δούλεψαν οι "ακροατές" και πως τα "βαλιτσάκια"...

Ο Αχιλλέας Μπέος σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, αποκαλύπτει τι περιέχουν οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Τι λέει επίσης για τους κ.κ. Μαρινάκη, Πατέρα, Κόκκαλη, Κούγια, Ψωμιάδη κ.α.

Ακόμη:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλη η δράση της BND στην Αθήνα. Πως «σκανάρει» τους Έλληνες. Τα ονόματα - συνδέσμων στην ΕΥΠ. Μιλάει αποκλειστικά ο γερμανός δικηγόρος Νίκο Χάρτινγκ που "κυνηγάει" την γερμανική υπηρεσία πληροφοριών και είναι στα δικαστήρια για τις παρακολουθήσεις πολιτών.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ο ρόλος του Βερολίνου στον ανασχηματισμό του Σαμαρά - Οι προστατευόμενοι της Γερμανικής Πρεσβείας και οι τελικές οδηγίες των Γερμανών για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

ΘΕΜΑ: Πως ο Σαμαράς, κλείνοντας άρον – άρον τη Βουλή «προστάτεψε» την οικογένεια Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου!

Οι άγνωστες πτυχές και το παρασκήνιο της εξάρθρωσης των Τούρκων και Ελλήνων εμπόρων από την αμερικανή υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών. Για πρώτη φορά στο φως όλη η παρακολούθηση που έγινε το τελευταίο 6μηνο από το σταθμό της DEA στην Αθήνα. Πως ενεπλάκη και το Λιμενικό.

ΘΕΜΑ: Πως ξεπουλιέται η πολιτιστική μας κληρονομιά. Στην εποχή που οι fast track επενδύσεις προωθούνται από την πολιτική ηγεσία, ολόκληροι αρχαιολογικοί χώροι παραχωρούνται σε φερέλπιδες επενδυτές, παραβιάζοντας την αρχαιολογική νομοθεσία…



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη - ανάλυση του καθηγητή Κώστα Λαπαβίτσα: Ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, μιλάει για τον Αλέξη Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και για την πορεία της Οικονομίας που έχει επιλέξει η κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου αποκαλύπτουν τα παρασκήνια των αφόρητων πιέσεων για την επίλυση του Κυπριακού. Δύο συνεντεύξεις φωτιά για την πολιτική πορείας της μαρτυρικής Μεγαλονήσου.

Ο Γκλέτσος μιλάει για το νέο του κόμμα που θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο. Τι λέει επίσης για τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα, τη Δούρου, τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη!

Μανώλης Μητσιάς: «Αν ήμασταν γενναίοι, δεν θα αντιμετωπίζαμε όλα όσα μας συμβαίνουν με κατεβασμένο το κεφάλι».

Μάρθα Καραγιάννη: «Χόρτασα τους άνδρες»

Σούζαν Τζορτζ, πολιτική επιστήμονας και συγγραφέας: «Θα εξακολουθήσετε να έχετε χρέος γιατί πληρώνετε τόκο στο τόκο»

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ CRASH

Δεσμώτες των λόμπι: Ποιος αποφασίζει για το μέλλον της Ευρώπης. Μιλούν στο CRASH ο ερευνητής του Παρατηρητηρίου της Ευρώπης των Πολυεθνικών CEO Κένεθ Χάαρ και ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης

Ο Πούτιν απαντάει στον Ομπάμα με συμμαχίες στην παγκόσμια γεωστρατηγική σκακιέρα και με βασικό «συμπαίχτη» την Κίνα!

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος John Paulson που απέκτησε το 10% της ΕΥΔΑΠ

Η ανησυχία του Ερντογάν για τους Κούρδους της Ανατολικής Τουρκίας και του Βόρειου Ιράκ.

Πέτρο Ποροσένκο: Ο βασιλιάς της σοκολάτας, έτοιμος να «γλυκάνει» τις σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας

Άρθρα - παρεμβάσεις

Άρθρο της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκης Τζαβέλας: «Η Ευρώπη και η Ελλάδα»

Άρθρο του ομότιμου καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Paris VIII, Κώστα Βεργόπουλου: «Το μαύρο και το κόκκινο. Η χαμένη γενιά»

Άρθρο του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργου Κατρούγκαλου: «Ακύρωση των μνημονίων και διαγραφή του χρέους».

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Keywords
Τυχαία Θέματα