Δείτε πως είναι σήμερα η Ροζαλίντα, η Πάολα και η Εμπεράλντα

Οι βραζιλιάνικες σαπουνόπερες που καθήλωσαν το ελληνικό και όχι μόνο τηλεοπτικό κοινό πριν από περίπου δέκα χρόνια, είχαν κοινό χαρακτηριστικό τις όμορφες πρωταγωνίστριες. To parapolitika.gr σας παρουσιάζει κάποιες από τις πιο γνωστές ηθοποιούς που ξεχώρισαν για την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και για το υποκριτικό τους ταλέντο. Παραμένουν άραγε το ίδιο όμορφες; Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Η Ροζαλίντα, ένα καλόψυχο φτωχοκόριστο που δουλεύει σε ανθοπωλείο, γνωρίζει μια μέρα τον ζάπλουτο Φερνάντο Χοσέ και φυσικά ερωτεύονται.

Η Ταλία είναι σήμερα 42 χρονών κι παραμένει εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή.

Αδίστακτη πλούσια με σαρδόνιο γέλιο ζητάει από την καθαρίστρια σε κλαμπ και χαμένη της δίδυμη, Παολίνα, να την αντικαταστήσει για ένα χρόνο στην έπαυλη των Μπράτσο, για να πάει ταξίδι με τον εραστή της. Στο μεταξύ παθαίνει αυτοκινητιστικό και πέφτει σε κώμα. Από κάποιο σημείο και μετά έχει ξυπνήσει και τους κοροϊδεύει όλους.

Η Πάολα (Γκαμπριέλα Σπάνικ) σήμερα είναι 40 ετών:

Αγνώριστη είναι σήμερα η Leticia Calderon, γνωστή ως Esmeralda! Η πρωταγωνίστρια της ομόνυμης βραζιλιάνικης σαπουνόπερας μάγεψε τους τηλεθεατές με τα υπέροχα καταπράσινα μάτια της αλλά και την ερμηνεία της,

Δείτε πως είναι σήμερα η 46χρονη Leticia.

Keywords
Αναζητήσεις
γκαμπριελα σπανικ γαμος, γκαμπριελα σπανικ γαμος
Τυχαία Θέματα