Απόβαση του Πούτιν στην Ελλάδα

Τα αγροτικά προϊόντα της Σπάρτης μπαίνουν στο... κάδρο των ενδιαφερόντων του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Οπως ανέφερε ο Ρώσος Πρέσβης στην Ελλάδα, Ευγένιος Γιουρκόφ, σε πρόσφατη συνάντησή του με παραγωγικούς φορείς της περιοχής, η επίσκεψή του αναμένεται να γίνει την ερχόμενη άνοιξη, κάτι που είχε αποκαλύψει από το προηγούμενο καλοκαίρι η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Όπως

δήλωσε ο δήμαρχος Σπαρτιατών, Σταύρος Αργειτάκος, "η επικείμενη επίσκεψη του κ. Πούτιν είναι πολύ καλός οιωνός και βασικός παράγοντας, για την ουσιαστική συνεργασία με τη Ρωσία". Από την πλευρά του ο Πρέσβης της Ρωσίας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι "σύντομα τα λακωνικά αγροτικά προϊόντα θα είναι στα ράφια της Ρωσίας και πως η αδελφοποίηση με την Περιφέρεια Vladimir θα έχει και πρακτικό χαρακτήρα".

Ο Ρώσος διπλωμάτης συναντήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχιακού μεγάρου της πόλης με επιχειρηματίες της Λακωνίας και μίλησε για συνεργασία που βασίζεται σε βαθιές ιστορικές ρίζες και πρόσθεσε ότι, "πρέπει από κοινού να ξεπεράσουμε την παγκόσμια οικονομική κρίση, η Ρωσία είναι ο πρώτος εμπορικός συνέταιρος της Ελλάδας και ότι υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες αύξησης των συναλλαγών, με δραστήριες πρωτοβουλίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα