Αποχαιρετιστήρια η ομιλία του Στουρνάρα!

Τρόφη έδωσε για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Στουρνάρας στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το Υπουργείο Οικονομικών με την ομιλία του για την ολοκλήρωση των συνομιλιών με την Τρόικα. Ο Γιάννης Στουρνάρας ναι μεν ακολουθεί την ίδια διαδικασία κάθε φορά που ολοκληρώνεται

ένα στάδιο διαπραγματεύσεων ωστόσο οι ευχαριστίες του προς τον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του τους οποίους ονομάτισε τον καθένα ξεχωριστά δημιουργεί εύλογες απορίες.

Δείτε όσα είπε:

"Τελειώσαμε μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Το απόγευμα θα υπάρξει staff level agreement από τους εταίρους. Τα κείμενα διαμορφώνονται και τελειώνουν.

Θα ήθελα, στη φάση αυτή, να ευχαριστήσω πρώτα τον Πρωθυπουργό για τη συμπαράσταση, αυτούς τους επτά πολύ δύσκολους μήνες – αυτό το review ήταν πολύ δύσκολο, το δυσκολότερο έως τώρα. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών καταφέραμε να βελτιώσουμε την οικονομία σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά και να πετύχουμε αρκετά θέματα μέσα σε αυτή την έκθεση.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους Υπουργούς, τους συναδέλφους, που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή φανήκαμε πολύ ενωμένοι- σε μια πάρα πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση, όλοι μαζί.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους στενούς μου συναδέλφους, συνεργάτες στο Υπουργείο αυτό, τους Υπουργούς, τον κ. Σταϊκούρα, τον κ. Μαυραγάνη, τους Γενικούς Γραμματείς, την κυρία Παπακωνσταντίνου, τον κ. Θεοχάρη, το Πρόεδρο του ΣΟΕ κ. Τσακλόγλου, και όλους τους συμβούλους που δούλεψαν μέρα νύχτα για να μπορέσουμε να έχουμε σήμερα το αποτέλεσμα αυτό"

Keywords
Τυχαία Θέματα