Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη Αβραμόπουλου στη Λάρισα

«Να υπολογίζετε πάντοτε στη δική μου παρουσία σε όλα τα θέματα που αφορούν στη ζωή σας, στην υπηρεσία σας και στη λειτουργία σας ως αναπόσπαστου ισχυρού κομματιού του εθνικού μας συστήματος», τόνισε μιλώντας στα στελέχη, εμφανώς συγκινημένος, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής επισκέψεώς του στις έδρες της 1ης Στρατιάς, του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας και του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ενώσεως (ΕΣΕΕΕ) στη Λάρισα.

Επισκέψεις

που είχαν εμφανώς χαρακτήρα αποχαιρετισμού, αφού – ως γνωστόν – ο νυν ΥΕΘΑ μετακομίζει σε λίγο καιρό στις Βρυξέλλες, ως νέος Επίτροπος της ΕΕ για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και τη Μετανάστευση και στις οποίες συνοδευόταν από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά και ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά.

«Θέλω μέσα από αυτήν την ευκαιρία, να σας ευχαριστήσω και να σας παρακαλέσω όπως μεταφέρετε σε όλα τα στελέχη όλων των βαθμίδων, επίσης τις θερμές ευχαριστίες μου» τόνισε ο Δ.Αβραμόπουλος, για να προσθέσει: «Να τους μεταφέρετε την ενθάρρυνσή μου να συνεχίσουν την άσκηση των καθηκόντων τους πάντα με γνώμονα την άδολη και συνειδητή αγάπη προς τη Σημαία και την Πατρίδα.

Να υπολογίζετε πάντοτε στη δική μου παρουσία σε όλα τα θέματα που αφορούν στη ζωή σας, στην υπηρεσία σας και στη λειτουργία σας ως αναπόσπαστου ισχυρού κομματιού του εθνικού μας συστήματος. Εύχομαι υγεία, δύναμη και αντοχή.

Εύχομαι να συνεχίζετε απρόσκοπτα να ασκείτε τα καθήκοντά σας για πολύ καιρό ακόμα από τις θέσεις που σας έχει εμπιστευτεί η Πατρίδα και η ηγεσίας σας.
Νοιώθω πολύ υπερήφανος που είχα την τύχη στο πέρασμα των χρόνων που συνοδεύουν την πολιτική μου διαδρομή, να βρεθώ κι εγώ ανάμεσά σας».
Παρά τον χαρακτήρα της επισκέψεώς του στις έδρες των προαναφερθέντων Μειζόνων Σχηματισμών των Ελληνικών ΕΔ και του Επιχειρησιακού Στρατηγείου της ΕΕ, ο Δ. Αβραμόπουλος έλαβε λεπτομερή ενημέρωση από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, από τον Αρχηγό ΑΤΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, καθώς και από τον Έλληνα Επιτελάρχη της Ε/ΕΣΕΕ Ταξίαρχο Χρήστο Δρίβα.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα