Απίστευτο! Ο Τομ Κρουζ κρεμιέται σε αεροπλάνο εν πτήσει

Ένα πανέξυπνο τρόπο για την διεθνή προώθηση του νέου αεροσκάφους στρατηγικών μεταφορών της ευρωπαϊκής αεροκατασκευαστικής κοινοπραξίας Airbus, του Α400Μ Atlas, Γάλλοι οι οποίοι – ως γνωστών – είναι «μανούλες» σε κάτι τέτοια!

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας “Mission Impossible V”, με τον Τομ Κρουζ, ο τελευταίος δεν δέχτηκε να ντουμπλαριστεί από κάποιον κασκαντέρ

και προτίμησε να γυρίσει ο ίδιος την σκηνή που «στέκεται» πάνω από το ανοικτό κάλυμμα του συστήματος προσγειώσεως του αεροσκάφους Α400Μ, ενώ αυτό βρίσκεται εν πτήσει!

Η πραγματικά εντυπωσιακή, όσο και επικίνδυνη σκηνή γυρίστηκε με απόλυτη επιτυχία και σήμερα η Γαλλική Πολεμική Αεροπορία, η γνωστή Armee de l’Air μοίρασε τη φωτογραφία του γνωστού πρωταγωνιστή του “Top Gun” και άλλων επιτυχιών του Χόλυγουντ στη διάρκεια του γυρίσματος της προαναφερθείσας επικίνδυνης σκηνής.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνουν και …χιούμορ!

“Message personnel: Tom, si vous vouliez faire un vol en Atlas, il suffisait de nous le demander. On aurait pu s'arranger!” σημειώνουν απευθυνόμενοι προς τον Τομ Κρουζ, που σε απλά νεοελληνικά «μεταφράζεται»: «Προσωπικό μήνυμα: Τομ αν ήθελες να κάνεις μία πτήση με το Atlas, θα μπορούσες να μας ρωτήσεις. Κάποιος θα μπορούσε να σου οργανώσει αυτή την πτήση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο ευρωπαϊκό αεροσκάφος στρατηγικών μεταφορών Α400Μ (=Militaire) είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας οκτώ κρατών, μεταξύ των οποίων και η Τουρκία και πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση στις 11 Δεκεμβρίου 2009. Συνολικά έχουν παραγγελθεί 174 αεροσκάφη του τύπου αυτού από οκτώ χώρες, ενώ ως τώρα το έχουν παραλάβει η Γαλλική Πολεμική Αεροπορία, τον Αύγουστο του 2013 και πριν από μερικούς μήνες και η Τουρκική παρέλαβε το πρώτο της από τα 10 συνολικώς αεροσκάφη Α400Μ.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα