Απειλούν το μοντέλο που χόρεψε... Μότσαρτ με το στήθος του (VIDEO)

Η κοπέλα που έκανε τα... κάλλη της να χορεύουν υπό τους ήχους της κλασσικής μελωδίας του Αμαντέους Μότσαρτ κι έσπασε τα κοντέρ στο youtube, πριν λίγο καιρό, αντιμετωπίζει σήμερα σοβαρό πρόβλημα, αφού η ίδια υποστηρίζει, δέχεται απειλές για τη ζωή της!

Η Sara X, μοντέλο από το Λας Βέγκας, έκανε θραύση στο youtube όταν "ανέβασε" βίντεο στο οποίο έκανε twerking με το στήθος της, υπό τον ρυθμό της “Μικρής Νυχτερινής Μουσικής” (Eine kleine Nachtmusik) του Μότσαρτ.

Η Sara X, με τα πολλά τατουάζ και τα πλούσια... ελέη που χόρευαν με συγχρονισμό που αγγίζει επαγγελματικά επίπεδα, είδε το βίντεό της να γίνεται viral, αφού είχε 26 εκατομμύρια views σε μόλις μία εβδομάδα! Ωστόσο κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές και η άσχημη είναι πως πλέον δέχεται απειλές για την ζωή της εξαιτίας αυτής της επιτυχίας που την μετέτρεψε σε minor celebrity εν μία νυκτί.

Η Sara X, πρώην στρίπερ και νυν ανεξάρτητη... συγγραφέας δήλωσε πως ήταν "βαριεστημένη και χωρίς έμπνευση" όταν μαγνητοσκόπησε τον ιδιότυπο χορό, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως το στήθος της είναι ψεύτικο (δε θα μπορούσε να υποστηρίξει το αντίθετο λέμε εμείς), ενώ τονίζει πως δέχτηκε πολλά περισσότερα υποτιμητικά σχόλια τώρα, παρά όταν υπηρετούσε την βιομηχανία του πορνό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προβατίνα γέννησε αρνί με... δύο κεφάλια

Βρέθηκε το φάρμακο για τον καρκίνο;

Έφαγε, ήπιε και περίμενε τον Ιησού να πληρώσει το λογαριασμό!

Έτοιμος ο ορός με αντισώματα για τον Έμπολα

Ασθενοφόρα Lotus αγόρασαν στο Ντουμπάι! (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η... σύγχρονη "Ωραία Κοιμωμένη" (VIDEO)

Toυλάχιστον πέντε Βρετανοί την εβδομάδα εντάσσονται στους τζιχαντιστές

Απίστευτο! Μετατρέπουν τις στάχτες νεκρών σε διαμάντια!

Keywords
Τυχαία Θέματα