Αλέξης Γεωργούλης: "Το «σίριαλ» με την Τόνια Σωτηροπούλου με ενόχλησε πολύ"

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας όταν έφυγε για Αμερική. Του έλειψε αυτό που ζούσε στην Ελλάδα όταν βρισκόταν εκεί;

«Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν να κάνω ένα διάλειμμα. Με το που βγήκα ως ηθοποιός έγινα αμέσως γνωστός, αναγνωρίσιμος κι ήταν σαν να μην έχω γνωρίσει άλλο κόσμο. Ήθελα να δω τι γίνεται πέρα από την πρώτη γραμμή!» απάντησε στο TV Έθνος.

Η προσωπική σου ζωή ακόμη και σήμερα απασχολεί κάποια έντυπα. Πώς το αντιμετωπίζεις;
«Δεν μου αρέσει καθόλου.

Το θεωρώ εισβολή, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Φανταστείτε ότι την αδελφή μου κάποια έντυπα την παρουσίασαν ως τη «νέα μου κοπέλα»! Όσο για το «σίριαλ» με την Τόνια Σωτηροπούλου (σ.σ. κυκλοφόρησε η φήμη ότι είναι ζευγάρι, κάτι που ήταν αναληθές) με ενόχλησε πολύ και σε προσωπικό επίπεδο.»

Έγινες γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την TV. Εχεις νέα τηλεοπτικά σχέδια;

«Δεν έχω κάτι στα σκαριά. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να με ενδιαφέρει. Ακόμα κα εάν προκύψει κάτι, θα υπάρχει ζήτημα χρόνου, γιατί το πρόγραμμά μου είναι ήδη γεμάτο.»

Τηλεόραση βλέπεις;

Δεν έχω στο σπίτι τηλεόραση, από το 1995, πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός. Ο λόγος; Με αποχαυνώνει. Όταν κάθομαι μπροστά στην κινούμενη εικόνα «μαγεύομαι» και ξεχνιέμαι με τις ώρες.»

Σινεμά ή θέατρο;

«Είναι τόσο διαφορετικά που δεν μπορώ να πω ή το ένα ή το άλλο. Τα αγαπάω και τα δύο. Ισως να κλίνω λίγο παραπάνω προς τον κινηματογράφο. Έχω καψούρα μαζί του.»



Διαβάστε ακόμα:

Νία Βαρντάλος: Ο "ρόλος" της ζωής της!

Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου και της αδερφής της Αλεξίας Αλεξιάδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα