Αυτές είναι οι άτυχες φοιτήτριες που έχασαν τη ζωή τους στα Μάλγαρα

Η 23χρονη Μεσολογγίτισσα Ειρήνη Τριανταφύλλου είναι η μια εκ των δύο επιβατών του τραγικού λεωφορείου που έχασαν την ζωή τους χτες το μεσημέρι μετά την σφοδρή σύγκρουση με νταλίκα.

Η Ειρήνη, φοιτήτρια του ΑΠΘ, μετέβαινε όπως και άλλοι φοιτητές στην Θεσσαλονίκη με το μοιραίο λεωφορείο. Δυστυχώς η νεαρή κοπέλα όπως και μια συνομήλική της από το Αγρίνιο είχαν τραγικό θάνατο καθώς κάθονταν στις πρώτες θέσεις και ήταν οι πρώτες που χτύπησαν

από το τρακάρισμα.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας κλήθηκαν χτες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και μόλις έφθασαν αναγνώρισαν την κόρη τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr από τα όρια της Αιτωλοακαρνανίας το λεωφορείο εξήλθε με 48 επιβάτες (από διάφορα μέρη της Αιτωλοακαρνανίας) εκ των οποίων 20 περίπου αποβιβάστηκαν μέχρι Κοζάνη και Βέροια.

Το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο γυναικών και τον τραυματισμό άλλων 22 ατόμων, οι οποίοι επέβαιναν στο προαναφερόμενο λεωφορείο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν και μετέβησαν στο τόπο του δυστυχήματος αστυνομικοί της Τροχαίας, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και σταθμοί του Ε.Κ.Α.Β. για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των ατόμων στα εφημερεύοντα Νοσοκομεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα