Άφησαν αναίσθητη μαθήτρια από το ξύλο στο Μπρούκλιν

Σοκ για τη σκληρότητά του προκαλεί βίντεο που δείχνει τον άγριο καβγά μεταξύ εφήβων κοριτσιών στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ.

Το περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο των McDonald’s, όπου μια ομάδα μαθητριώνξυλοκοπούν με μανία μια απροστάτευτη έφηβη. Το συγκλονιστικό είναι ότι ο ξυλοδαρμός γίνεται μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων παιδιών και πελατών του εστιατορίου, χωρίς να κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν το νεαρό κορίτσι, που δέχεται αλλεπάλληλα ομαδικά χτυπήματα.

Στο βίντεο διακρίνονται πέντε μαθήτριες να χτυπούν στο

κεφάλι, να γρονθοκοπούν, να τραβούν τα μαλλιά και τα ρούχα του άτυχου κοριτσιού. Η μαθήτρια μετά από ατελείωτα λεπτά βίαιων χτυπημάτων πέφτει κάτω, σχεδόν αναίσθητη και ένα από τα κορίτσια συνεχίζει να την χτυπά με μένος στο πρόσωπο. Την ώρα εκείνη ένας ενήλικος επεμβαίνει, την σηκώνει από το πάτωμα και την βάζει πάνω σε τραπέζι, όπου το κορίτσι καταρρέει.

«Το παιδί δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί έχει δεχθεί χτυπήματα σε όλο του το σώμα. Λιποθύμησε αρκετές φορές και την πήγα στο νοσοκομείο» είπε η γιαγιά του κοριτσιού μετά το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία που ανέλαβε την υπόθεση το άτυχο κορίτσι έχει μώλωπες σε όλο του το σώμα και δύο μαυρισμένα μάτια.

Ωστόσο, αρνήθηκε να αναφέρει στην αρχές τα ονόματα των κοριτσιών που της επιτέθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα