Ξεκινούν διαγωνισμοί για 1.196 μόνιμους υπαλλήλους σε πέντε ΔΕΚΟ

Πέντε διαγωνισμούς πρόκειται να εκδώσει το ΑΣΕΠ έως το τέλος του έτους σε ισάριθμες ΔΕΚΟ, που θα αφορούν συνολικά 1.196 προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Όπως γράφει το Έθνος:

* Ωριμο είναι το αίτημα της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), που έχει ζητήσει την πρόσληψη 150 νέων εργαζομένων σε δεκάδες ειδικότητες

της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

* Στο ΑΣΕΠ βρίσκεται και το αίτημα πρόσληψης συνολικά 76 μονίμων υπαλλήλων σε ειδικότητες Διοικητικών και Τεχνικών που έχει υποβάλειο ΑΔΜΗΕ για τις ανάγκες των υπηρεσιών του στους νομούς Αττικής, Αρκαδίας, Έβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Αιτωλοακαρνανίας και Κοζάνης.

* Έτοιμη είναι η νέα προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 μόνιμους υπαλλήλους και εκτιμάται πως θα υποβληθεί στο ΑΣΕΠ μέσα στις επόμενες μέρες.

* Σε διαβουλεύσεις με το ΑΣΕΠ βρίσκεται η διοίκηση του ΟΑΣΑ προκειμένου να προχωρήσει στην κατάρτιση προκήρυξης πρόσληψης 160 ελεγκτών. Στο μεταξύ εν όψει της λειτουργίας από τις αρχές του χρόνου του νεου Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου ο ΟΑΣΑ θα απασχολήσει και 300 εποχικούς «ελεγκτές», οι οποίοι δεν θα επιβάλλουν πρόστιμα, αλλά θα κάνουν υποδείξεις στο επιβατικό κοινό για την ακύρωση των εισιτηρίων.

* Λίγο πριν το τέλος του χρόνου αναμένεται και η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 510 μόνιμους στα ΕΛΤΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα