Τζορτζ Τζιτζίκος, ο τελευταίος Ελληνοαμερικανός που αποπέμπεται από το Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κακή διάθεση πριν εμφανιστεί σε μια συγκέντρωση στην Αριζόνα την περασμένη εβδομάδα. Η τηλεοπτική κάλυψη εκ μέρους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των social media, έδειξε ότι ο χώρος από όπου διηύθυνε την εκστρατεία του, το Συνεδριακό Κέντρο Phoenix, δεν ήταν πλήρης. Στον ειδικό χώρο αναμονής, ένα δωμάτιο με οθόνη τηλεόρασης, ο Τραμπ ήταν απογοητευμένος, ένα πρόσωπο που ήταν εξοικειωμένο με το περιστατικό δήλωσε: Οι τηλεοπτικές οπτικές και τα μεγέθη πλήθους

είναι εξαιρετικά σημαντικά για τον πρόεδρο.

Καθώς τα στελέχη του προθέρμαναν το ακροατήριο, οι χώροι που είχαν παραμείνει κενοί, συμπληρώθηκαν τελικά με οπαδούς του Αμερικανού προέδρου. Αλλά ήταν πολύ αργά για έναν σύμβουλο του Τραμπ από τα παλιά, τον Ελληνοαμερικανό Τζορτζ Τζιτζίκος, πρώην διευθυντή του Λευκού Οίκου, ο οποίος είχε διοργανώσει την εκδήλωση ως ανάδοχος στην Εθνική Επιτροπή της Δημοκρατίας. Ο Τραμπ αργότερα ανέθεσε στον κορυφαίο βοηθό του σε θέματα ασφαλείας, Κιθ Σίλερ, να ενημερώσει τον Τζιτζίκος ότι ποτέ πια δεν θα οργάνωνε εκδήλωση για τον πρόεδρο, όπως ανέφεραν τρία άτομα εξοικειωμένα με το θέμα.

Ο Τζιτζίκος, ένα από τα τέσσερα βασικά πολιτικά στελέχη που συνεργάζονται από παλιά με τον πρόεδρο, αρνήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα