Τραμπ: Απέλυσε τον Πρίμπους - Νέος προσωπάρχης στον Λευκό Οίκο

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ότι επέλεξε τον Τζον Φ. Κέλι ως νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Αυτό σημαίνει ότι απέλυσε τον σημερινό προσωπάρχη, τον Ελληνοαμερικανό, Ρέινς Πρίμπους.

Ο κ. Τραμπ επέλεξε να πορευτεί με τον Αντόνι Σκαραμούτσι, ο οποίος ήδη από προχθές προανήγγειλε ότι θα "φαγωθεί"

ο κ. Πρίμπους.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι μόλις διόρισα τον στρατηγό/υπουργό Τζον Φ. Κέλι στη θέση του Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Είναι ένας μεγάλος πατριώτης Αμερικανός" έγραψε ο Πρόεδρος Τραμπ.

Ο Κέλι είναι σήμερα υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας. Ο κ. Πρίμπους ταξίδευσε με τον κ. Τραμπ σήμερα στο Λόνγκ Άϊλαντ της Νέας Υόρκης.

Ο πρώην προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι CNN λίγο μετά και απέφυγε να πει την την παραμικρή αρνητική κουβέντα για τον Πρόεδρο Τραμπ.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις. «Νομίζω ότι αυτό που έχουμε – αυτό είναι ένας Λευκός Οίκος που έχει πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, επειδή ο πρόεδρος προσλαμβάνει τους καλύτερους ανθρώπους», είπε η εκπρόσωπος. «Αν ο κ. Τραμπ απωλέσει την εμπιστοσύνη του κ. Πρίμπους αυτός θα πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε η κυρία Σάντερς.

Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα μέλη του προσωπικού του Τύπου του Λευκού Οίκου έχουν ένα «υγιή ανταγωνισμό» μεταξύ τους επειδή ο κ. Τράμπ εκτιμά ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την πολιτική του.

«Οι άνθρωποι που είναι εδώ, είναι εδώ επειδή αγαπούν τον πρόεδρο», δήλωσε η εκπρόσωπος.

Η φημολογία για την αποχώρηση του κ. Πρίμπους έφτασε στα ύψη την περασμένη εβδομάδα, αλλά και αυτή όταν προσελήφθη στη θέση του Διευθυντή Πληροφοριών ο Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος φαίνεται ότι συνωμοτεί για να διώξει τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Ισχυρίζεται ότι πίσω από τις διαρροές εναντίον του κ. Τραμπ βρίσκεται ο κ. Πρίμπους.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα