Το «τρομοχρηματιστήριο» του ποδοσφαίρου

Το ζήσαμε και αυτό. Οι γερμανικές αρχές συνέλαβαν 28χρονο Ρωσογερμανό ο οποίος φέρεται να είναι ο βομβιστής της επίθεσης στο πούλμαν της Ντόρτμουντ.

Το κίνητρό του ήταν οικονομικό. Είχε αγοράσει μετοχές της γερμανικής ομάδας με δικαίωμα να πουλήσει αν έπεφτε η μετοχή της λόγω σημαντικού γεγονότος όπως η επίθεση στο πούλμαν! Με 78.000 ευρώ θα έβγαζε 3,9 εκ. Η μετοχή έπεσε μετά το κτύπημα αλλά προφανώς επειδή δεν υπήρξαν απώλειες δεν καταβαραθρώθηκε, οπότε ο συλληφθείς

δεν εισέπραξε. Αυτό μου λένε χρηματιστηριακοί κύκλοι.

Εντάξει. Αν έχουμε φθάσει σε αυτό το σημείο τότε πολύ φοβάμαι ότι θα γίνουν και χειρότερα. Ξέραμε για παράνομα διεθνή στοιχηματικά κυκλώματα, για στησίματα αγώνων, παικτών προπονητών, διαιτητών, τώρα περάσαμε σε άλλο επίπεδο. Τρομοχρηματιστηριακό. Κάθε ομάδα που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο θα πρέπει να περιμένει τα πάντα πλέον. «Τρομοκρατικό» κτύπημα σε πούλμαν, αεροπλάνο, ξενοδοχείο και όπου τους πετύχουν.

Αν το βλέπαμε πριν συμβεί σε κινηματογραφική ταινία ίσως και να ρίχναμε και καμιά μούντζα στον σεναριογράφο για τις λαλακίες που γράφει.

Εκτός αν πάνε να μας τρελάνουν οι Γερμανοί για δικούς τους λόγους. Γιατί τώρα πώς να χωνέψεις ότι βρέθηκε ένας «παλάβρας» ο οποίος για να κονομήσει έστησε όλη αυτή την επιχείρηση μόνος του ή σχεδόν μόνος τους γιατί αναζητούνται δύο συνεργοί οι οποίοι έκαναν τη χαμαλοδουλειά. Ήξερε να φτιάχνει και βόμβες λένε. Αν ισχύει η ιστορία των Γερμανών τότε ο τύπος θα κονομήσει σίγουρα αφού θα γίνει η ιστορία του ταινία.

Keywords
Τυχαία Θέματα