Τι αναλαμβάνει ο Andrew N. Liveris;

Ο 62χρονος γεννημένος στο Darwin της Αυστραλίας Andrew N. Liveris - President, Chairman & Chief Executive Officer, στην πολυεθνική The Dow Chemical Company- είναι εκ των ιδρυτών της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» (The Hellenic Initiative) που στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει με πολλά εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία χρόνια την νέα (με την έννοια της καινοτομίας και της εξωστρέφειας)

και την νεανική επιχειρηματικότητα.

Μάλιστα, ο καταγόμενος από οικογένεια Καστελοριζιών που μετανάστευσαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα στην Αυστραλία είναι σήμερα ένας εκ των επιφανών επιχειρηματιών και managers που μετέχουν Executive Committee της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» ( μαζί με τον Γιώργο Δαυίδ ( Chairman of the Board, Coca-Cola Hellenic Bottling Company) και τον Dean Dakolias (Managing Director, Fortress Investment Group).

Όπως μεταδίδουν ομογενειακά μέσα από τις ΗΠΑ ο εψηφισμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν εμφανίστηκε μαζί με τον Liveris και ανακοίνωσε ότι θα του αναθέσει την προεδρία του Bιομηχανικού Συμβουλίου (Manufacturing Council). Το τελευταίο είναι ιδιωτικού δικαίου οργανισμός ο οποίος εκτελεί χρέη συμβούλου παρά τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα