Τhalassea από την Grecotel στη Βούλα

Το "Thalassea", που βρίσκεται στην Α' Πλαζ Βούλας αναδιοργανώθηκε και πλέον προσφέρει στους Αθηναίους την δυνατότητα να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα με την σφραγίδα της Grecotel.

Η δημοφιλής παραλία, με την πεντακάθαρη αμμουδιά, τα κρυστάλλινα νερά και την Γαλάζια Σημαία, είναι πλήρως οργανωμένη με ναυαγοσώστη, διαθέτει ολοκαίνουριες αναπαυτικές ξαπλώστρες και ομπρέλες, αποδυτήρια, ντουζιέρες, mini-market για τα απαραίτητα, χώρους για παιχνίδι και όλα όσα χρειάζεται κανείς για να περάσει μια ξέγνοιαστη

καλοκαιρινή μέρα στη θάλασσα με την οικογένεια ή τους φίλους του.

Το "Thalassea" βρίσκεται στο πιο όμορφο σημείο της Αττικής, μόλις 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμο με όλα τα μεταφορικά μέσα. Λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο της πλαζ υπάρχει στάση του τραμ, ενώ πολλά λεωφορεία εξυπηρετούν την περιοχή με τακτικά δρομολόγια.

Η είσοδος, στην όποια περιλαμβάνεται η χρήση ξαπλώστρας & ομπρέλας, κοστίζει 3 ευρώ τις καθημερινές και 6 ευρώ τα Σαββατοκύριακα & τις αργίες. Τα παιδιά μέχρι 6 ετών δεν πληρώνουν είσοδο. Τα παιδιά από 6-12 ετών, φοιτητές και ηλικιωμένοι καταβάλλουν μειωμένο εισιτήριο 2 ευρώ όλες τις μέρες. Επίσης, το parking είναι δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα